Wat een onvergetelijk jubileumjaar!

Dat 2019 een bijzonder jaar zou worden, stond vooraf al vast. We bestonden 50 jaar en wilden een halve eeuw passie voor perfectie vieren. Samen met en voor u. En dat is gelukt! Op memorabele wijze. En daar kijken we als Super Lauwersmeer met trots en dankbaarheid op terug. Geniet nog een keer mee van alle hoogtepunten.


Jubileumpresentatie: De Discovery 47 AC

Een modern gelijnde achterkajuit, die een samenspel vormt van 50 jaar jachtbouwervaring en een kijkje in de toekomst. Zo laat onze Discovery 47 AC zich het beste omschrijven. We presenteerden ons gloednieuwe jubileummodel in januari op Boot Düsseldorf en voegden kort daarna een gelimiteerde 50th Anniversary Edition toe aan het gamma.

Jubileumtour: Van Noordburgum naar Berlijn

Vanaf april gaven we ons 50-jarige bestaan een nog feestelijker tintje. Onze Duitse vertegenwoordigers Andreas en Andrea Koch vertrokken die maand met hun Discovery voor een 6 maanden durende jubileumtour uit onze thuishaven in Noordburgum naar Berlijn. Onderweg deden zij meer dan 60 havens aan voor rondleidingen en proefvaarten.

Jubileumfeest: Een grote Super Lauwersmeerfamilie

Op 5 oktober zwaaiden de deuren van onze werf open voor een kijkje achter de schermen. Ook reisden een groot aantal klanten met hun Super Lauwersmeer-jacht af naar de plek waar hun boot ooit het levenslicht zag. Het zorgde voor een schitterend beeld van 50 jaar passie voor perfectie en een prachtfeest voor onze klanten, relaties en medewerkers.

Jubileumjubel: nieuwe Discovery’s in de maak

Van het Duitse Skipper tot het Belgische Varen. Vele internationale vakmedia voeren met de 47 AC. En zonder uitzondering waren zij lovend. Zo leidde de combinatie van vakmanschap, jubileumactiviteiten en positieve recensies tot een van de succesvolste Super Lauwersmeer-jaren ooit: voor liefst 5 Anniversary Editions vonden we een eigenaar. En daarnaast ontvingen we orders voor diverse OC’s.

Jubileumafscheid: Even enthousiast richting 2020

Nu is het tijd om afscheid te nemen van ons succesvolle jubileumjaar. Het was overweldigend! Maar het zorgde ook voor motivatie en enthousiasme om van 2020 net zo’n topjaar te maken. Daar is de blik alweer vol op gericht.

We begroeten u graag op Boot Düsseldorf, Motorboot Sneek én Hiswa te Water. En gaan we u weer verrassen met een primeur.

Hele fijne feestdagen!

Het team van Super Lauwersmeer


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook