Daarom kiest u Super Lauwersmeer

De keuze voor Super Lauwersmeer is meer dan de keuze voor een schitterend jacht. Puur genieten op het water, maar dan met de voordelen van thuis. Dat is wat de jachten van Super Lauwersmeer in één adem typeert. Van een heerlijke ruime douche en slimme opbergvakjes tot een praktische wasruimte en comfortabele keuken. Onze jachten combineren alle elementen om u een onvergetelijke tijd te bieden. Bovendien wordt elk jacht volledig op onze werf gebouwd. Dat stelt ons in staat om uw jacht geheel naar eigen wensen en smaak samen te stellen. Waar u zich ook bevindt, u voelt zich direct thuis op een Super Lauwersmeer.

Puur genieten op het water
Puur genieten op het water
Jachtbouwers sinds 1969
Praktisch en doordacht tot elk detail
Uw droom is ónze droom
Uw droom is ónze droom
“The farther backward you can look,
the farther forward you are likely to see”
Winston Churchill

De geschiedenis

Er is veel gebeurd sinds de oorspronkelijke Lauwersmeer in de jaren '60 onder een boom werd gebouwd. Nabij het Lauwersmeer - in het noorden van Nederland - ontstond met een sterke passie voor innovatie, uitmuntend vakmanschap en het verlangen om een volmaakte boot te bouwen een stalen open bootje. Onbewust legde deze allereerste (Super) Lauwersmeer de basis voor de watersport zoals we die tegenwoordig kennen. Het stalen open bootje leidde al snel tot spontane aanloop van klanten die de perfectie bewonderden. Zij zagen zichzelf hun vrije tijd wel doorbrengen op het water. De open boot kreeg een opbouw en in de afgelopen 55 jaar werden de modellen met diezelfde passie voor innovatie en vakmanschap uitgebouwd tot het Super Lauwersmeer anno nu.

“The only way to do great work is to love what you do”
Steve Jobs

De werf

Elke Super Lauwersmeer wordt gebouwd op onze moderne werf in het Friese Noordbergum. Elk jacht wordt met passie en toewijding door vele handen aangeraakt. De handen van vakmannen die net als u alleen voor het hoogst haalbare gaan. Een jacht van Super Lauwersmeer verlaat tijdens de bouw nooit de werf. Alles gebeurt onder één dak; van de bouw van het casco tot het schilderwerk, de interieurbouw en de techniek. Daarmee kunnen wij garant staan voor topkwaliteit.

“Take the best that exists and make it better”
Sir Henry Royce

Onze passie

Passie voor perfectie, dat vormt al ruim vier decennia lang de drijfveer bij Super Lauwersmeer. In het streven naar het creëren van de beste jachten wordt elke Super Lauwersmeer volledig met de hand door onze vakmannen gebouwd. Op onze eigen werf in Noordbergum zijn wij dag in dag uit met toewijding bezig om uw en onze droom te realiseren.
Uiteraard nodigen wij u graag uit om dit met eigen ogen te ervaren en u te inspireren met onze visie op het bouwen van uw droomschip.

Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook