Jachtwerf met alles onder één dak

Elke Super Lauwersmeer wordt gebouwd op onze moderne jachtwerf in Friesland (Noardburgum). Na de oprichting in 1969 is het bedrijf in 2012 verhuisd naar deze jachtwerf waar alles onder één dak wordt verzorgd. Van de bouw van het casco, de interieurbouw en de techniek tot de stoffering, het plamuren en het spuiten. Mede dankzij de schiphuizen, de jachthaven en boothelling onze jachtwerf tevens hét adres voor onderhoud, reparatie en stalling van uw Super Lauwersmeer.

Cascobouw
Onze eigen vakmensen
Interieurbouw
Meer dan 50 jaar ervaring
Stoffering
Passie voor perfectie
“Quality means doing it right when no one is looking”
Henry Ford
Cascobouw

Cascobouw

De cascohal wordt ook wel de kraamkamer van de jachtwerf genoemd. Hier wordt elk schip uit kwalitatief hoogwaardig staal vervaardigd. Kenmerkend voor onze casco’s zijn de toepassing van dik staal, stevige spanten en een uitstekende afwerking. We leggen hiermee de basis voor een kwalitatief hoogwaardig jacht.

Schilderwerk

Schilderwerk

Nadat het casco klaar is gaat deze naar de schildershal. Hier wordt het schip geplamuurd voor een prachtig eindresultaat. Wij werken met vooraanstaande merken als Alexseal en AWLgrip. Het 2-componenten verfsysteem waarmee wij werken staat continu onder kwaliteitscontrole van de verffabrikant waardoor wij u niet alleen een goed eindresultaat kunnen garanderen maar ook hoge garanties kunnen bieden.

Techniek

Techniek

De gehele techniek van een jacht verzorgen wij binnenshuis. Daarvoor werken wij met alleen de beste merken. Whisper Power, Volvo Penta, Vetus, Simrad, Raymarine en Victron zijn slecht een greep uit de vele merken waarmee wij ervaring hebben. Al die verschillende componenten weten wij perfect met elkaar te laten samenwerken. Groot voordeel voor u: we kennen het schip vanbinnen en -buiten door en door.

Jachtbetimmering

Jachtbetimmering

Alleen de beste houtsoorten zijn goed genoeg voor onze timmermannen. En dat ziet u terug in al onze jachten. De massieve lijsten, het echte houtfineer en ook het lakwerk maken het interieur van uw jacht tot een prachtig geheel. Veel aandacht gaat er tijdens de betimmering uit naar het benutten van alle ruimte, goede geluidsisolatie en een perfecte afwerking.

Stoffering en kappen

Stoffering en kappen

De keuze voor stoffen en kleuren is een heel persoonlijke keuze. En vaak ook een lastige. Doordat zowel de stoffering alsook het maken van de kappen en tenten onder hetzelfde dak zit kunnen wij u hierin uitgebreid adviseren en ondersteunen. Bovendien kunnen tijdens de bouw nog bepaalde keuzes worden heroverwogen. Flexibiliteit ten top.

Schiphuizen

Schiphuizen

Op onze jachtwerf is een modern complex met schiphuizen gebouwd. Een aantal daarvan is nog te koop of te huur. Zo kunt u uw nieuwe Super Lauwersmeer op de werf, overdekt en veilig stallen.

“The details are not the details, they make the design”
Charles Eames

Fotogalerij

Onze terrein is veel meer dan zomaar een jachtwerf in Friesland. Het is een plek waar dromen worden verwezenlijkt. Aan elke droom wordt door een team van ervaren vakmannen gebouwd. Neem een virtueel kijkje op de jachtwerf waar elke Super Lauwersmeer tot leven komt.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Super Lauwersmeer op onze jachtwerf te laten onderhouden, een refit uit te voeren of over een nieuwbouw schip? Neem contact op met ons.

Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook