Jachtbouwers met passie

Onbekommerd genieten op het water, met de voordelen en het gevoel van thuis. Dat is wat de stalen motorjachten van Super Lauwersmeer in één adem typeert. De keuze voor een SL is daarmee dan ook veel meer dan de keuze voor een luxe motorjacht. Het is de keuze voor een jachtbouwer met meer dan 50 jaar ervaring en door internationale vakjury’s met prijzen bekroonde modellen. Elk van onze jachten wordt met passie en toewijding door vele handen aangeraakt. De handen van onze vakmannen, die net als u alleen voor het hoogst haalbare gaan.

Modern en doordacht design
Modern en doordacht design
Jachtbouwers sinds 1969
Jachtbouwers sinds 1969
Ons verhaal (video)
Gepassioneerde vakmannen
Gepassioneerde vakmannen

De modellen

Het modellengamma van jachtbouwer Super Lauwersmeer bestaat uit luxe motorjachten van 13 tot 17,05 meter. Het zijn stuk voor stuk moderne jachten waarbij comfort, uitstekende vaareigenschappen en het volledig naar smaak samenstellen van uw droomjacht centraal staat. Gaat u voor maximale ruimte, pure luxe, het gevoel van een klassiek jacht of juist voor het meest moderne? Onze modellen hebben veel gemeenschappelijke delers, maar ook elk hun eigen karakter.

“Not all those who wander are lost”
J.R.R. Tolkien

Nieuws

SLX54 is Powerboat of the Year 2023
Laatste nieuws

SLX54 is Powerboat of the Year 2023

Een internationale jury heeft de Super Lauwersmeer SLX54 uitgeroepen tot ‘Powerboat of the Year 2023’. Tijdens een galanight op Boot Dusseldorf bekroonde de jury, die bestaat uit gerenommeerde watersportjournalisten, het nieuwe topmodel van Super Lauwersmeer tot dé boot van 2023.

​‘Super Lauwersmeer bouwde onze gedroomde varende vakantiewoning’
Laatste nieuws

​‘Super Lauwersmeer bouwde onze gedroomde varende vakantiewoning’

Aad en Marleen van Dorp groeiden allebei op een boerderij op. Toch verschilt hun jeugd nogal. Waar Aads gezin zichzelf nauwelijks tijd gunde voor andere interesses dan hun melkveebedrijf, werd Marleen naast het akkerbouwbedrijf van haar ouders ook grootgebracht op het water. Lange tijd probeerde Marleen tevergeefs haar passie voor watersport over te brengen op Aad. Een missie waar ze door een samenloop van omstandigheden en dankzij Super Lauwersmeer toch nog in slaagde.

Internationaal
bekroond:
Best of Boats finalist 2020 international
HISWA Nominatie motorboot van het jaar
European Power Boat of the year
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook