Jachtbouwers met passie

Onbekommerd genieten op het water, met de voordelen en het gevoel van thuis. Dat is wat de stalen motorjachten van Super Lauwersmeer in één adem typeert. De keuze voor een SL is daarmee dan ook veel meer dan de keuze voor een luxe motorjacht. Het is de keuze voor een jachtbouwer met meer dan 50 jaar ervaring en door internationale vakjury’s met prijzen bekroonde modellen. Elk van onze jachten wordt met passie en toewijding door vele handen aangeraakt. De handen van onze vakmannen, die net als u alleen voor het hoogst haalbare gaan.

Modern en doordacht design
Modern en doordacht design
Jachtbouwers sinds 1969
Jachtbouwers sinds 1969
Ons verhaal (video)
Gepassioneerde vakmannen
Gepassioneerde vakmannen

De modellen

Het modellengamma van jachtbouwer Super Lauwersmeer bestaat uit luxe motorjachten van 13 tot 15 meter. Het zijn stuk voor stuk moderne jachten waarbij comfort, uitstekende vaareigenschappen en het volledig naar smaak samenstellen van uw droomjacht centraal staat. Gaat u voor maximale ruimte, pure luxe, het gevoel van een klassiek jacht of juist voor het meest moderne? Onze modellen hebben veel gemeenschappelijke delers, maar ook elk hun eigen karakter.

“Not all those who wander are lost”
J.R.R. Tolkien

Nieuws

Een week (proef)varen met de Discovery 47 AC?
Laatste nieuws

Een week (proef)varen met de Discovery 47 AC?

De Schiffart Yachtcharter heeft een primeur. Met de Discovery 47 AC ‘Sierra Lima’ voegt de jachtverhuurder uit Terherne een nieuw model toe aan haar programma ‘luxe motorboten’. Na het in gebruik nemen van twee Discovery 45 AC’s maakt nu ook de gloednieuwe Discovery 47 AC deel uit van haar verhuurvloot.

Geen beurzen, maar zo maakt u alsnog kennis met onze modellen
Laatste nieuws

Geen beurzen, maar zo maakt u alsnog kennis met onze modellen

​Helaas geen Boot Düsseldorf dit jaar. En Motorboot Sneek in april is eveneens geannuleerd. Jammer, want we hadden u op deze beurzen graag de gelegenheid gegeven aan boord te stappen van de Discovery 47 AC en Discovery 47 OC.

Internationaal
bekroond:
Best of Boats finalist 2020 international
HISWA Nominatie motorboot van het jaar
European Power Boat of the year
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook