Jachtbouwers met passie

Puur genieten op het water, maar dan met de voordelen van thuis. Dat is wat de jachten van Super Lauwersmeer in één adem typeert. Van een heerlijke ruime douche en slimme opbergvakjes tot een praktische wasruimte en comfortabele keuken. Onze jachten combineren alle elementen om u een onbekommerde tijd te bieden.

Modern en doordacht design
Modern en doordacht design
Jachtbouwers sinds 1969
Jachtbouwers sinds 1969
Ons verhaal (video)
Gepassioneerde vakmannen
Gepassioneerde vakmannen

De modellen

Gaat u voor maximale ruimte, pure luxe, het gevoel van een klassiek jacht of juist voor het meest moderne? Onze modellen hebben veel gemeenschappelijke delers, maar ook elk hun eigen karakter.

“Sometimes in design one plus one equals three”
Joseph Albers

Nieuws

Jong gezin maakt dromen waar met Super Lauwersmeer
Laatste nieuws

Jong gezin maakt dromen waar met Super Lauwersmeer

Met de Discovery 47 OC ‘Pursuit of Happiness’ - die Super Lauwersmeer net voor de zomer afleverde – laten wij wederom zien hoe we dromen van klanten in vervulling laten gaan. Op basis van de Discovery 47 OC, een schip waarin ruim 50 jaar jachtbouwervaring zit verwerkt, werden de dromen van de familie Van der Veen werkelijkheid. Het leverde bovendien tal van innovaties en primeurs op.

Super Lauwersmeer op tour door Nederland
Laatste nieuws

Super Lauwersmeer op tour door Nederland

​In de week dat normaal gesproken de HISWA te Water plaats zou vinden trekt Super Lauwersmeer het land door met de Discovery 47 OC. Het jacht - voorzien van een primeur - maakt een ronde door Nederland om u aan boord te kunnen verwelkomen. Aansluitend is er een open werf weekend.

Discover the passion of perfection
and enjoyment without worries
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook