Jachtbouwers met passie

Onbekommerd genieten op het water, met de voordelen en het gevoel van thuis. Dat is wat de stalen motorjachten van Super Lauwersmeer in één adem typeert. De keuze voor een SL is daarmee dan ook veel meer dan de keuze voor een luxe motorjacht. Het is de keuze voor een jachtbouwer met meer dan 50 jaar ervaring en door internationale vakjury’s met prijzen bekroonde modellen. Elk van onze jachten wordt met passie en toewijding door vele handen aangeraakt. De handen van onze vakmannen, die net als u alleen voor het hoogst haalbare gaan.

Modern en doordacht design
Modern en doordacht design
Jachtbouwers sinds 1969
Jachtbouwers sinds 1969
Ons verhaal (video)
Gepassioneerde vakmannen
Gepassioneerde vakmannen

De modellen

Het modellengamma van jachtbouwer Super Lauwersmeer bestaat uit luxe motorjachten van 13 tot 15 meter. Het zijn stuk voor stuk moderne jachten waarbij comfort, uitstekende vaareigenschappen en het volledig naar smaak samenstellen van uw droomjacht centraal staat. Gaat u voor maximale ruimte, pure luxe, het gevoel van een klassiek jacht of juist voor het meest moderne? Onze modellen hebben veel gemeenschappelijke delers, maar ook elk hun eigen karakter.

“Not all those who wander are lost”
J.R.R. Tolkien

Nieuws

​Wellness aan boord van Discovery 47 AC ‘VIDA’
Laatste nieuws

​Wellness aan boord van Discovery 47 AC ‘VIDA’

Stel u wilt met twee echtparen op reis, maar wel elk maximaal genieten van uw eigen privacy en comfort? Dat kan aan boord van de Discovery 47 AC ‘VIDA’. Het jacht is door de eigenaar volledig naar wens ingedeeld en daarbij bovendien voorzien van een primeur.

Discovery 47 AC en 47 OC zij-aan-zij op HISWA te Water 2021
Laatste nieuws

Discovery 47 AC en 47 OC zij-aan-zij op HISWA te Water 2021

Van 1 – 5 september vindt in Lelystad de HISWA te Water 2021 plaats. Na het af moeten lassen van editie 2020 kijken wij er naar uit om u in september weer te mogen verwelkomen op twee van onze Discovery-modellen.

Internationaal
bekroond:
Best of Boats finalist 2020 international
HISWA Nominatie motorboot van het jaar
European Power Boat of the year
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook