De jachten met achterkajuit van Super Lauwersmeer

Droomt u van verre of lange reizen met een motorjacht? Dan is een nieuw jacht met achterkajuit de beste keuze. Het comfort en de ruimte aan boord maakt dat wij onze jachten met achterkajuit omschrijven als ‘vakantievilla’s op het water’.

Op deze pagina vertellen wij u graag over:

  • De ervaring van Super Lauwersmeer met achterkajuit jachten
  • Hoe een motorboot met achterkajuit toch modern is
  • De grote voordelen van de achterkajuit
  • Hoe wij met u aan een nieuwe achterkajuit motorboot bouwen

50 jaar historie

Super Lauwersmeer heeft in haar ruim 50-jarige historie altijd achterkajuit jachten gebouwd. We maakten er naam en faam mee. De Super Lauwersmeer Kruisers zijn door pers en publiek veel geprezen en nog altijd varen er tientallen van rond in Europa. Niet verwonderlijke dat juist SL het concept van de achterkajuit heeft geëvolueerd tot een modern jacht.

Moderne achterkajuit jachten

Met de introductie van de Discovery 43 AC en Discovery 47 AC hebben wij laten zien dat ook een motorboot met achterkajuit een moderne en sportieve uitstraling kan hebben. De ruim vijf decennia ervaring, kennis en kunde stopten wij als jachtbouwer van stalen motorjachten in dit ontwerp dat het ruimtelijke comfort en het praktische gemak van de AC-lijn combineert met het moderne design van de OC-modellen. Een samensmelting die velen voor onmogelijk achtten, maar die nu wel degelijk een moderne achterkajuit opleverde.

Discovery 47 AC achterkajuit
Discovery 43 AC achterkajuit

Panoramisch zicht rondom

Typisch voor een motorboot met achterkajuit is het hoge dek achterop. Inderdaad, bovenop de achterkajuit. Op de drie Discovery AC-modellen (43, 45 en 47 AC) is dat dek zeer ruim bemeten. Vanaf de perfect gepositioneerde stuurstand heeft u prachtig zicht rondom.

Het ruime dek bovenop de achterkajuit

Twee achterkajuit jachten aan de steiger

De multifunctionele kap: een innovatie van Super Lauwersmeer

Bij de Discovery achterkajuiten staat praktisch gemak bovenaan de wensenlijst. Dat vertaalt zich bijvoorbeeld in de multifunctionele kap. Met enkele simpele klikken kiest u zelf voor een dichte kap, een bimini of cabriolook. Oftewel of uw warm en droog wilt zitten, geheel open wilt varen of met felle zon alsnog een dak boven u hoofd.

Multifunctionele kap op de Discovery AC

Het verschil van een motorboot met achterkajuit

Wie vanaf het dek afdaalt naar de salon zal zich verbazen over de enorme binnenruimte. Of het nu de 13 meter lange 43 AC of de 14,2 meter lange 47 AC is, de salon is ruim bemeten. Draai u om en stap vervolgens de achterkajuit in. Hier maakt een motorboot met achterkajuit echt het verschil. En hier komt ook de halve eeuw ervaring van Super Lauwersmeer om de hoek kijken. U zult zien dat elk van onze AC-modellen geheel naar wens kan worden ingedeeld. Wilt u een extra grote master bedroom en een ruime badkamer? Wilt u hier een eigen toilet of bijvoorbeeld een laundry om tijdens een lange reis te kunnen wassen? Een jacuzzi? Of wellicht een extra hut voor gasten? De achterkajuit is multifunctioneel en geheel naar uw wens indeelbaar.

De ruime salon in een Discovery achterkajuit
Grote masterbedroom helemaal achterin de achterkajuit

Wasmachine en diepvries aan boord
Laundry in de achterkajuit
Wasmachine in een jacht met achterkajuit

Samen met u een nieuw achterkajuit jacht bouwen?

Wij bouwen graag samen met u aan uw watersportdroom. Elke motorboot met achterkajuit bouwen wij geheel in eigen beheer op onze moderne werf in Noardburgum. Het schip wordt daar aangereikt door de handen van vakmensen die net zulke hoge eisen stellen aan kwaliteit en afwerking als u.

Zo bouwen wij uw motorboot met achterkajuit:


Onze drie achterkajuit jachten

Welk van onze achterkajuit jachten past het beste bij u? Wij zetten ze alledrie op een rijtje en verwijzen u graag naar de achterliggende pagina's voor meer informatie:

  1. Discovery 43 AC, 13 meter moderne achterkajuit
  2. Discovery 45 AC, 13,7 meter klassieke motorboot met achterkajuit
  3. Discovery 47 AC, 14,2 meter topmodel binnen onze achterkajuit-lijn
  4. SLX54, 17,05 meter; hypermoderne kruising tussen een open kuip en motorboot met achterkajuit

Zoekt u toch iets anders? Overweeg dan een nieuw jacht met open kuip of ons flybridge jacht eens.

Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook