De jachten met open kuip van Super Lauwersmeer

Zicht vanuit de salon naar de open kuip

De ultieme charme van een nieuw jacht met open kuip? Vanuit de open kuip ‘s ochtends de zon zien opkomen en u één voelen met de omgeving. Genietend van een prachtige zomerdag en ‘s avonds bij het vallen van de avond zo in de schitterend verlichte salon kijken. Dat is de ervaring die een nieuw jacht met open kuip u biedt. En dat ook nog eens verpakt in een modern en dynamisch schip dat in de haven gegarandeerd de sier maakt.

De kenmerken van een jacht met open kuip

Elk type jacht heeft zo haar eigen kenmerken. Voor een jacht met open kuip is dat de ultieme beleving tussen binnen en buiten. Voor, achter en opzij; overal in de salon is het genieten van een panoramisch uitzicht. En wanneer de vier deuren van de salon openslaan, zijn keuken en kuip volledig met elkaar verbonden. Het verlengde dak van het jacht met open kuip draagt hieraan bij. Net als het elektrisch open te schuiven dakluik.

Discovery 47 OC - Open kuip jacht
Discovery 47 OC - Open kuip jacht
Genieten in de open kuip

Oranje jacht met open kuip
De salon van een jacht met open kuip

Keuken betrokken bij de open kuip

In de ultieme binnen-/buitenbeleving speelt de indeling van het jacht met open kuip een cruciale rol. Die indeling kunnen wij geheel naar uw smaak en wens samenstellen. Er wordt vaak voor gekozen om de keuken helemaal achterin de salon te plaatsen zodat deze zowel van binnen in het schip als vanuit de open kuip optimaal bereikbaar is.

Modern interieur

Het moderne interieur van onze Discovery’s met open kuip onderstreept het karakter van Super Lauwersmeer; modern, en vooruitstrevend. Naar uw wens is de materialisatie geheel naar eigen smaak aan te kleden. Het schip zoals op een aantal foto’s beschikt bijvoorbeeld over uitgesproken materialen zoals Zebrano-houten kasten, Alcantara-plafondpanelen, slangenleder-wanden en buffelleren banken. Heeft u liever eiken- of notenhout? Liever stoffen bekleding of tapijt op de vloer? Wat u ook kiest, stap aan boord en het gevoel van een vijfsterren hotelsuite overvalt u.

Een wasmachine, droger, oven, koelkast, diepvries, vaatwasser en zelfs een Quooker maken elke reis comfortabel.

De salon van een jacht met open kuip
Oranje motorboot open kuip

Grootste eigenaarshut in de klasse

Onze nieuwe jachten met open kuip beschikken over de grootste eigenaarshut in de klasse. Door een volle boeg en een recht voorsteven zijn de lengte en breedte enorm. De verhoogde romp zorgt ook dat er een ongeëvenaarde stahoogte ontstaat in de master bedroom. Hierdoor is er meer dan genoeg loop- en opbergruimte rondom en onder het bed. De lichtstraat aan de bovenkant versterkt het ruimtelijke gevoel nog eens extra door de prachtige inval van daglicht.

Open kuip jacht met veel ruimte

Met dank aan de volle boeg is benedendeks het ruimtelijke gevoel in alle vertrekken doorgetrokken. De extra ruimte maakt ten opzichte van de andere Discovery-jachten een gewijzigde indeling mogelijk. Bij de Discovery op een aantal van de foto’s is gekozen voor een doucheruimte aan stuurboordzijde en een apart toilet aan bakboord. De enorme douche (met glazen wanden, wastafel en spiegel) en het ruime toilet (met wastafel) bevinden zich links en rechts direct achter de eigenaarshut. Ook hier geen benauwend gevoel, maar een enorme bewegingsvrijheid.

Jacht met open kuip
De open kuip van een Super Lauwersmeer
De trap naar de open kuip

Gastenhut van niveau

De royale afmetingen komen eveneens terug in de gastenhut van het open kuip jacht. Twee eenpersoonsbedden staan hier uitnodigend naast elkaar en toch aan loop- en kastruimte geen gebrek. De ongeëvenaarde stahoogte van de eigenaarshut komt ook in de gastenhut weer terug. Boven deze ruimte bevindt zich de salon. En het eetgedeelte van dat vertrek is gepositioneerd op een verhoging, zodat je in de gastenhut tevens een prima stahoogte ervaart.

Jetski op zwemplateau achter de open kuip
Grote hoekbank in de open kuip

Modern open kuip jacht van Super Lauwersmeer

Uw motorboot met open kuip bespreken?

Wij bouwen graag samen met u aan uw watersportdroom. Elke motorboot met open kuip bouwen wij geheel in eigen beheer op onze moderne werf in Noardburgum. Het schip wordt daar aangereikt door de handen van vakmensen die net zulke hoge eisen stellen aan kwaliteit en afwerking als u. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op de werf en een gesprek om uw wensen te horen.

Onze nieuwe open kuip modellen:

Op zoek naar nog meer ruimte aan boord? Overweeg dan onze jachten met achterkajuit. Of wilt u graag toch buiten kunnen varen? Dan is ons flybridge jacht een optie voor u.

Video Discovery (47) open kuip

Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook