​Terugblik op jubileum(feest)dag

Een haven vol jachten, een feestelijke setting in de cascohal en een gevarieerd gezelschap van genodigden en belangstellenden; Super Lauwersmeer kijkt terug op een prachtige viering van haar 50-jarig jubileum.


Al het hele jaar viert Super Lauwersmeer haar gouden jubileum. Van feestelijke traktaties op beurzen tot een jubileumtour door Duitsland en de introductie van een 50th Anniversary Limited Edition van de Discovery 47 AC. Super Lauwersmeer laat ermee zien dat wat ooit begon onder een boom op een boerenerf is uitgegroeid tot een internationale jachtwerf. Een werf waarbij de passie voor perfectie en innovatie al 50 jaar de hoogste prioriteit heeft.

Grote belangstelling

En die passie voor perfectie mocht iedereen komen bewonderen. Op zaterdag 5 oktober werd het 50-jarig bestaan groots gevierd. De gehele dag waren leveranciers, relaties en ook belangstellenden uit de omgeving welkom om een kijkje te nemen in de hallen waar Super Lauwersmeer haar jachten bouwt. Het kon rekenen op veel belangstelling en verwondering.


Super Lauwersmeer-familie

Speciaal voor de gelegenheid reisden klanten uit heel Europa met hun Super Lauwersmeer af naar de thuishaven in Noardburgum. Het leverde een bonte verzameling van jachten op. De tot feestzaal omgebouwde cascohal was overdag een gezellige verzamelplaats voor alle belangstellenden. ’s Avonds werd hier speciaal voor klanten een walking diner geserveerd en werd en geproost en gedanst. Een unieke sfeer waarbij het aanvoelde als één familie. De Super Lauwersmeer-familie.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook