Gelimiteerde 50th Anniversary Edition van de Discovery 47 AC

Super Lauwersmeer gaat 50th Anniversary Editions van de Discovery 47 AC bouwen. Met de ontwikkeling van deze vijf gelimiteerde, unieke uitvoeringen viert de Friese jachtbouwer haar 50-jarige bestaan. Zo geeft de werf watersportliefhebbers de kans om mee te delen in de feestvreugde met een exclusief topmodel dat zijn weerga niet kent!

In de Discovery 47 AC stopte Super Lauwersmeer al 50 jaar passie voor perfectie. Maar de 50th Anniversary Edition voegt daar nu nog een extra dimensie aan toe. Met dank aan een jubileumpakket dat de panoramische vakantievilla te water naar een nog hoger level qua uitstraling, comfort, veiligheid en gebruiksgemak tilt. Kosten noch moeite spaarde Super Lauwersmeer om de Discovery 47 AC om te toveren tot een verjaardagscadeau om stil van te worden.Ongeëvenaarde uitstraling

Vertoeven op de Anniversary Edition staat gelijk aan baden in ongekende luxe. In alle vertrekken blinkt het moderne houten lijstwerk met aluminium inleg. En of het nou de spots of het deur- en ladebeslag zijn, overal is de stilistische vierkante variant een lust voor het oog. De overtreffende trap van uitstraling vindt u in de keuken. Daar is het werkblad uitgevoerd in Marlan-kunststof en met 1,5 spoelbak! Een Anniversary-label met de naam van de eigenaar geeft het jubileumjacht nog eens extra cachet.

Ultiem comfort

Varen in zomer of winter; met de Anniversary Edition kan het allebei! Daar zorgt het dubbele glas in de panoramische raampartij van de salon wel voor. Om het comfort nog eens extra te onderstrepen, beschikt de speciale uitvoering over vloerverwarming. Deze kunt u reguleren door middel van ruimtethermostaten. En om het allemaal nog geriefelijker te maken, zijn er ook nog de voordelen van een centraal stofzuigersysteem en de multifunctionele kap. Met enkele simpele klikken kiest u zelf voor een dichte kap, een bimini of cabriolook.

Ongekende veiligheid en gebruiksgemak

Manoeuvreren ging nog nooit zo makkelijk en veilig. In de Anniversary Edition heeft u altijd perfect zicht, omdat maar liefst drie ruitenwissers de ramen bij de stuurstand onder alle omstandigheden schoonhouden. Bovendien beschikken ankerlier, boeg- en hekschroef over eigen accu’s, die een volledig elektrische bediening mogelijk maken. De navigatie is al evenzeer van alle gemakken voorzien. Het Raymarine-pakket bestaat uit een plotter, tridata, marifoon en AIS. En uiteraard is onbezorgd relaxen op de Anniversary Edition een vanzelfsprekendheid. Het achterdek, zwemplateau en de traptreden zijn uitgerust met luxe flexiteek dekken.


Extra opties

Het jarige Super Lauwersmeer biedt het Anniversary Edition-pakket op de 47 AC aan voor een jubileumprijs die aanvoelt als een traktatie: 50.000 euro. En alsof het allemaal niet genoeg is, pakt Super Lauwersmeer ook nog eens uit met extra opties bovenop het jubileumpakket. Camerabeelden tijdens het achteruitvaren, een Volvo D4-motor van 180 PK of een generator met scheidingstransformator; het zijn slechts drie van de elf opties waaruit u tegen een speciale korting kunt kiezen. Als u meer wilt weten over deze jubileumaanbiedingen dan kunt u de volledige optielijst op aanvraag bij Super Lauwersmeer verkrijgen. Wat ons betreft kan het Anniversary-feest beginnen!


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook