​Super Lauwersmeer met Discovery 45 AC op jubileumtour door Duitsland

Super Lauwersmeer geeft haar 50-jarige bestaan een nog feestelijker tintje. Van april tot oktober gaan we met de Discovery 45 AC op jubileumtour door Noord-Duitsland.

In 130 dagen tijd varen onze Duitse vertegenwoordigers vanuit de thuishaven in Friesland naar Berlijn en weer terug. Onderweg stellen Andreas en Andrea Koch in meer dan zestig havens de Discovery 45 AC open voor rondleidingen en proefvaarten. Met of zonder afspraak.


Traktatie dichtbij huis

Van Rhede tot Sehnde en van Schwerin tot Potsdam. Waar de Duitse watersportliefhebbers ook wonen, Super Lauwersmeer trakteert ze zelfs in de kleinste havens dichtbij huis op een kennismaking met de Discovery 45 AC. Nu eens niet in de bekende beurssituatie, maar in de vertrouwde atmosfeer op en rond het water. Overigens is het niet alleen voorbehouden aan Duitse watersporters, ook u bent van harte welkom.

Alle tijd aan boord

Als ervaringsdeskundigen kunnen Andreas en Andrea u alles vertellen over dit jacht, dat gemaakt is voor lange en avontuurlijke reizen. Samen leven zij hun watersportdroom op de Discovery 45 AC. En omdat ze hun medewatersportliefhebbers datzelfde genot gunnen, nemen ze tijdens de jubileumtour alle tijd voor u aan boord.

Zo kunt u in alle rust de sfeer, de luxe, het comfort en het praktische gemak van de Discovery 45 AC ervaren. Wilt u weten waar de jubileumtour langs vaart en in welke havens Andreas en Andrea wanneer aanmeren? Bekijk de route op deze speciale pagina of meld u aan om op de hoogte te worden gehouden.Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook