Tweedehands Super Lauwersmeer motorjachten te koop

Dankzij ruim vijftig jaar bouwhistorie is er een groot aanbod Super Lauwersmeer-jachten. Op deze pagina willen wij u een overzicht geven van de tweedehands Super Lauwersmeer motorjachten die te koop liggen in Nederland. De tweedehands motorjachten worden niet door onszelf verkocht, maar we faciliteren als werf wel dit overzicht zodat u in één oogopslag kunt zien welke gebruikte Super Lauwersmeer-jachten er beschikbaar zijn.

Honderden motorjachten gebouwd

De geschiedenis van Super Lauwersmeer voert ons terug naar 1969. In dit jaar ontstaat de allereerste 'Lauwersmeer' onder een boom nabij het gelijknamige meer. In de ruim vijftig jaar die volgen bouwt Super Lauwersmeer honderden motorjachten. En dankzij zeer goede kwaliteit is nog een groot deel van deze ooit gebouwde schepen in gebruik. Sommigen daarvan worden als gebruikt motorjacht te koop aangeboden. Wij faciliteren uiteraard graag dit aanbod.

Het aanbod gebruikte Super Lauwersmeer jachten

Wie niet op zoek is naar een nieuwe Super Lauwersmeer zal in het aanbod gebruikte motorboten grofweg drie types tegenkomen: De Lauwersmeerkruiser, De Kotter en de Discovery. Van de Discovery-serie, die ook nog nieuw gebouwd wordt, bestaat het aanbod uit een Achterkajuit, Open Kuip en Flybridge. Het is een geliefde serie die ook gebruikt veelal snel verkocht wordt. Van de Lauwersmeerkruiser en de Kotter is een zeer gevarieerd aanbod beschikbaar. In uiteenlopende bouwjaren, uitvoeringen, kleuren en uitrustingen.

Op zoek naar een gebruikte Super Lauwersmeer?

Kunt u tussen het aanbod gebruikte Super Lauwersmeer-jachten niet vinden wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op. Wij hebben goede contacten met makelaars en verbinden u graag met een van hen.

Super Lauwersmeer Evolve 46 OC
2015

Super Lauwersmeer Evolve 46 OC

In nieuwstaat
Lovende recensies in de internationale watersportmedia en in 2016 nominaties voor Power Boat of the Year bij Boot Düsseldorf en Motorboot van het Jaar tijdens de HISWA. Vanaf de tewaterlating in 2015 was de Evolve 46 OC een ware eyecatcher. Enorm dankbaar waren Gerard Fortuyn en zijn vrouw dan ook, dat zij de trotse eigenaren mochten worden. Acht jaar later nemen zij met pijn in het hart afscheid van hun geliefde ‘one off’ Linquenda.

SLX54 ‘European Poweboat of the Year’

SLX54 ‘European Poweboat of the Year’

Demo, direct varen!
Ze is inmiddels wereldberoemd, onze allereerste SLX54. Ze prijkte op menig cover van internationale watersportbladen, schitterend als ‘European Poweboat of the Year’ in Düsseldorf en ze sleepte afgelopen zomer in Lelystad de prijs voor ‘Dutch Motorboat of the Year’ binnen. Deze beroemdheid kan de uwe zijn. Vaar direct weg met deze unieke SLX54. Ze ligt te koop voor €2.068,500 euro (excl. BTW).

Super Lauwersmeer

Super Lauwersmeer

Kotter 1450
Deze Super Lauwersmeer 1450 Kotter is een zeer compleet schip, met onder andere hydraulische boeg- en hekschroef, een hydraulisch strijkbare mast, autopilot, generator, dubbele beglazing, centrale verwarming een vaatwasser, een wasmachine, 3 koelkasten en een aparte douchecel. Sinds oplevering van dit schip, heeft de boot grotendeels een ligplaats gehad in een botenhuis. Voor onderhoud zijn kosten nog moeite gespaard, dit maakt dat deze kotter in zeer goede staat verkeert.

Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook