Tweedehands Super Lauwersmeer motorjachten te koop

Dankzij ruim vijftig jaar bouwhistorie is er een groot aanbod Super Lauwersmeer-jachten. Op deze pagina willen wij u een overzicht geven van de tweedehands Super Lauwersmeer motorjachten die te koop liggen in Nederland. De tweedehands motorjachten worden niet door onszelf verkocht, maar we faciliteren als werf wel dit overzicht zodat u in één oogopslag kunt zien welke gebruikte Super Lauwersmeer-jachten er beschikbaar zijn.

Honderden motorjachten gebouwd

De geschiedenis van Super Lauwersmeer voert ons terug naar 1969. In dit jaar ontstaat de allereerste 'Lauwersmeer' onder een boom nabij het gelijknamige meer. In de ruim vijftig jaar die volgen bouwt Super Lauwersmeer honderden motorjachten. En dankzij zeer goede kwaliteit is nog een groot deel van deze ooit gebouwde schepen in gebruik. Sommigen daarvan worden als gebruikt motorjacht te koop aangeboden. Wij faciliteren uiteraard graag dit aanbod.

Het aanbod gebruikte Super Lauwersmeer jachten

Wie niet op zoek is naar een nieuwe Super Lauwersmeer zal in het aanbod gebruikte motorboten grofweg drie types tegenkomen: De Lauwersmeerkruiser, De Kotter en de Discovery. Van de Discovery-serie, die ook nog nieuw gebouwd wordt, bestaat het aanbod uit een Achterkajuit, Open Kuip en Flybridge. Het is een geliefde serie die ook gebruikt veelal snel verkocht wordt. Van de Lauwersmeerkruiser en de Kotter is een zeer gevarieerd aanbod beschikbaar. In uiteenlopende bouwjaren, uitvoeringen, kleuren en uitrustingen.

Op zoek naar een gebruikte Super Lauwersmeer?

Kunt u tussen het aanbod gebruikte Super Lauwersmeer-jachten niet vinden wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op. Wij hebben goede contacten met makelaars en verbinden u graag met een van hen.

Super Lauwersmeer Discovery 47 OC

Super Lauwersmeer Discovery 47 OC

Verkocht
Dit schip is een Discovery 47 OC Special Edition waarbij alles geheel naar wens van de klant is samengesteld. Het is één van de meest complete Discovery’s 47 OC die tot nu toe is gebouwd. Het schip heeft altijd bij Super Lauwersmeer in een schiphuis gelegen en is volledig door de werf onderhouden.

Internationaal
bekroond:
Best of Boats finalist 2020 international
HISWA Nominatie motorboot van het jaar
European Power Boat of the year
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook