Nieuwsoverzicht

​Nederlands debuut SLX54 op Motorboot Sneek

Na het werelddebuut in Düsseldorf zal de Powerboat of the Year 2023 haar Nederlandse première vieren op Motorboot Sneek. In het weekend van 14, 15 en 16 april zal het innovatieve motorjacht te bekijken zijn in de watersporthoofdstad van Nederland.

Direct varen? Gebruikte Discovery 47 OC te koop

Het is hun droomschip, maar noodgedwongen moet ze toch in de verkoop. Sytze en Loekie van der Veen dachten dat hun gezinsgeluk drie jaar geleden compleet was. Met de geboorte van hun derde kind en de doop van hun gloednieuwe droomjacht Pursuit of Happiness kon het grote genieten beginnen. Waar zij niet meer op rekenden, was de komst van hun vierde telg in 2021. Een cadeautje en hartstikke welkom, maar ook de reden dat ze nu met pijn in hart afscheid nemen van hun custom made Discovery 47 OC.

SLX54 is Powerboat of the Year 2023

Een internationale jury heeft de Super Lauwersmeer SLX54 uitgeroepen tot ‘Powerboat of the Year 2023’. Tijdens een galanight op Boot Dusseldorf bekroonde de jury, die bestaat uit gerenommeerde watersportjournalisten, het nieuwe topmodel van Super Lauwersmeer tot dé boot van 2023.

​‘Super Lauwersmeer bouwde onze gedroomde varende vakantiewoning’

Aad en Marleen van Dorp groeiden allebei op een boerderij op. Toch verschilt hun jeugd nogal. Waar Aads gezin zichzelf nauwelijks tijd gunde voor andere interesses dan hun melkveebedrijf, werd Marleen naast het akkerbouwbedrijf van haar ouders ook grootgebracht op het water. Lange tijd probeerde Marleen tevergeefs haar passie voor watersport over te brengen op Aad. Een missie waar ze door een samenloop van omstandigheden en dankzij Super Lauwersmeer toch nog in slaagde.

​Super Lauwersmeer SLX54 maakt wereldpremière op Boot Düsseldorf 2023

De innovatieve SLX54 zal in januari 2023 haar werelddebuut beleven op Boot Dusseldorf. Het als ‘Powerboat of the Year 2023’ genomineerde jacht zal op de grootste indoor bootshow van Europa volop in de schijnwerpers staan. Voor Super Lauwersmeer een heel bijzonder moment.

Bezoek ons op Motorboot Sneek (november 2022)

Wij nodigen u met veel plezier u om ons te bezoeken op Motorboot Sneek. Tijdens de najaarseditie van de show tonen wij in het weekend van 4, 5 en 6 november twee modellen uit onze Discovery-serie. 

​SLX54 genomineerd voor Powerboat of the Year 2023

De belangrijkste internationale award voor motorboten kan in januari zomaar prominent op het dek van de SLX54 staan. Tijdens haar debuut op Boot Düsseldorf 2023 wordt bekend gemaakt wie wordt gezien als hét motorjacht van het jaar. En met de nominatie daarvoor op zak is de SLX54 een van de kanshebbers.

Discovery met open kuip en achterkajuit op HISWA te Water 2022

Gaat uw voorkeur uit naar een Discovery met achterkajuit of een open kuip? Op de HISWA te Water geven wij u de kans om beiden te ervaren. De Discovery 47 AC en 46 OC ‘Longroof’ zijn van 31 augustus tot en met 4 september dagelijks te bekijken tijdens de watersportbeurs in Lelystad.

Direct varen? Super Lauwersmeer Discovery 47 AC (2020) te koop

Nog dit seizoen varen? Het kan met deze uiterste luxueuze Discovery 47 AC ’N joy’. Het schip werd in 2020 gebouwd en maakt onderdeel uit van de gelimiteerde ’50th Anniversary Edition’. De huidige eigenaar heeft zijn oog laten vallen op onze gloednieuwe SLX54 en biedt daarom dit jong gebruikte schip te koop aan.


Internationaal
bekroond:
Best of Boats finalist 2020 international
HISWA Nominatie motorboot van het jaar
European Power Boat of the year
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook