Nieuwsoverzicht

​Fijne feestdagen en op naar een gezond en gelukkig 2021!

De hele wereld kijkt terug op een bijzonder 2020. Iedereen vanuit zijn of haar eigen perspectief. Als Super Lauwersmeer kijken we terug op een succesvol jaar. Want ondanks dat ook voor ons het een jaar was waarin COVID-19 de dagelijks gang van zaken beheerste, hebben we prachtige successen geboekt. En die koesteren we.

Motorboot over Discovery 47 OC: “De beste kwaliteit en vaareigenschappen”

Voor de Duitse Motorboot-journalist Claus D. Breitenfeld lag de lat hoog. Hij was immers in 2018 ook al aan boord gestapt van de Super Lauwersmeer Discovery 47 OC. En toch wisten we hem ook ditmaal te verrassen en schreef hij een van superlatieven doorspekt artikel.

Het verhaal van Super Lauwersmeer verfilmd

​Al ruim 50 jaar staan wij garant voor het verwezenlijken van dromen. Dromen van een jacht dat het comfort van thuis biedt op het water. De geschiedenis van de jachtwerf voert terug naar de jaren '60 en sindsdien is er veel gebeurd.

​Super Lauwersmeer Discovery 47 OC genomineerd voor Best of Boats Award 2020

Met trots maken wij bekend dat de Super Lauwersmeer Discovery 47 OC is genomineerd voor de Best of Boats Award 2020. Uit de honderden boten die de internationale jury jaarlijks test heeft de Discovery 47 OC het gehaald tot de finale van de award. Daarmee is Super Lauwersmeer de enige Nederlandse finalist.

Jong gezin maakt dromen waar met Super Lauwersmeer

Met de Discovery 47 OC ‘Pursuit of Happiness’ - die Super Lauwersmeer net voor de zomer afleverde – laten wij wederom zien hoe we dromen van klanten in vervulling laten gaan. Op basis van de Discovery 47 OC, een schip waarin ruim 50 jaar jachtbouwervaring zit verwerkt, werden de dromen van de familie Van der Veen werkelijkheid. Het leverde bovendien tal van innovaties en primeurs op.

Super Lauwersmeer op tour door Nederland

​In de week dat normaal gesproken de HISWA te Water plaats zou vinden trekt Super Lauwersmeer het land door met de Discovery 47 OC. Het jacht - voorzien van een primeur - maakt een ronde door Nederland om u aan boord te kunnen verwelkomen. Aansluitend is er een open werf weekend.

Tewaterlating derde Discovery 47 OC

De derde Discovery 47 OC is wederom een geheel gepersonaliseerd exemplaar. De krijtwitte lak in combinatie met de matzwarte exterieurdetails en striping geven het open kuip-jacht een unieke en eigentijdse uitstraling.

​Nog meer vaarcomfort Discovery-serie dankzij innovatieve Hull Vane®

Super Lauwersmeer zet haar positie als innovatieve werf nog meer kracht bij. De Friese jachtbouwer heeft de primeur met de installatie van de allereerste semi-custom Hull Vane® op een stalen nieuwbouwjacht onder de 15 meter. De voordelen op het gebied van vaarcomfort, vaarsnelheid en efficiënte zijn groots.

Loop in virtual reality door de Discovery 47 AC

Stap aan boord van de Super Lauwersmeer Discovery 47 AC zonder ervoor de deur uit te hoeven. Op uw computer, tablet of smartphone. Wij bieden u de mogelijkheid onze Discovery te bezichtigen en een indruk te krijgen van dit 14,2 meter lange jacht.

Discover the passion of perfection
and enjoyment without worries
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook