Nieuwsoverzicht

Tewaterlating derde Discovery 47 OC

De derde Discovery 47 OC is wederom een geheel gepersonaliseerd exemplaar. De krijtwitte lak in combinatie met de matzwarte exterieurdetails en striping geven het open kuip-jacht een unieke en eigentijdse uitstraling.

​Nog meer vaarcomfort Discovery-serie dankzij innovatieve Hull Vane®

Super Lauwersmeer zet haar positie als innovatieve werf nog meer kracht bij. De Friese jachtbouwer heeft de primeur met de installatie van de allereerste semi-custom Hull Vane® op een stalen nieuwbouwjacht onder de 15 meter. De voordelen op het gebied van vaarcomfort, vaarsnelheid en efficiënte zijn groots.

Loop in virtual reality door de Discovery 47 AC

Stap aan boord van de Super Lauwersmeer Discovery 47 AC zonder ervoor de deur uit te hoeven. Op uw computer, tablet of smartphone. Wij bieden u de mogelijkheid onze Discovery te bezichtigen en een indruk te krijgen van dit 14,2 meter lange jacht.

Super Lauwersmeer wederom op tour door Duitsland

Super Lauwersmeer reist opnieuw Duitsland door. Haar Duitse vertegenwoordigers zullen net als vorig jaar ook in 2020 een half jaar lang aanmeren in tientallen verschillende jachthavens en daarbij het schip open stellen voor bezichtigingen en proefvaarten. Met of zonder afspraak.

Wat een onvergetelijk jubileumjaar!

Dat 2019 een bijzonder jaar zou worden, stond vooraf al vast. We bestonden 50 jaar en wilden een halve eeuw passie voor perfectie vieren. Samen met en voor u. En dat is gelukt! Op memorabele wijze. En daar kijken we als Super Lauwersmeer met trots en dankbaarheid op terug. Geniet nog een keer mee van alle hoogtepunten.

Super Lauwersmeer op Boot Düsseldorf 2020

Van 18 - 26 januari 2020 bieden wij u graag de gelegenheid ons te ontmoeten op Boot Düsseldorf. Tijdens de bootshow laten wij u met plezier kennismaken met ons merk, onze passie en ons visitekaartje: de Discovery 47 AC.

Super Lauwersmeer Discovery 45 AC 'Siam' (2017) te koop

Wat als je met twee volwassen echtparen graag vele reizen maakt? Dan is naast gezelligheid ook een stukje privacy heel belangrijk. Super Lauwersmeer bouwde in 2017 dit unieke schip op basis van deze klantwens. Het schip ligt wegens omstandigheden nu te koop en daarmee is het voor u een prachtige kans op een extreem rijk uitgerust en uniek schip.

Motorboot onder de indruk van topmodellen Discovery-lijn

“Modern vakmanschap”, zo kopt het artikel in het september-nummer van Motorboot. Het toonaangevende Nederlandse watersportmagazine besteedde zes pagina’s aan onze beide topmodellen en was duidelijk onder de indruk.

​Terugblik op jubileum(feest)dag

Een haven vol jachten, een feestelijke setting in de cascohal en een gevarieerd gezelschap van genodigden en belangstellenden; Super Lauwersmeer kijkt terug op een prachtige viering van haar 50-jarig jubileum.

Discover the passion of perfection
and enjoyment without worries
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook