Nieuwsoverzicht

Super Lauwersmeer Discovery 47 AC op Boot Düsseldorf 2019

Een gloednieuw topmodel waar de ziel en zaligheid van 50 jaar passie voor perfectie inligt. Aan die uitdaging bouwt Super Lauwersmeer momenteel op de werf in Noordburgum. Met de Discovery 47 AC zal de Friese jachtbouwer binnenkort een panoramische vakantievilla te water afleveren. Nieuwsgierig? Hierbij krijgt u alvast een eerste preview.

Twee Discovery's op Motorboot Sneek

Van 2 - 4 november nodigen wij u van harte uit om op Motorboot Sneek kennis te komen maken met twee van onze modellen. Op de beurs in Sneek kunt u aan boord stappen van de Discovery 47 OC én de Discovery 45 AC.

​Super Lauwersmeer met twee modellen op HISWA te Water 2018

Van 5 t/m 9 september nodigen wij u van harte uit om op de HISWA kennis te komen maken met twee van onze modellen. Op de beurs in Lelystad kunt u aan boord stappen van de Discovery 47 OC (wereldprimeur) én de Discovery 45 AC.

Meer, luxer, groter: de Super Lauwersmeer Discovery 47 OC

Hoewel de Discovery 47 OC met 14,3 meter slechts een voet groter is dan de 46 OC, is het ruimtelijke gevoel immens. Met dank aan een verhoging van romp en opbouw en door de ultieme binnen-/buitenbeleving van deze varende glazen vijfsterren suite.

Super Lauwersmeer met Discovery 45 AC & 46 OC op Motorboot Sneek

Met zowel het achterkajuit-schip (Discovery 45 AC) alsook de open kuip (Discovery 46 OC) laat Super Lauwersmeer de veelzijdigheid van haar modellengamma zien. Beide modellen zijn in samenspraak met de eigenaren geheel naar eigen wens ingedeeld en naar smaak afgewerkt.

Wereldprimeur in Düsseldorf: ‘Black & White’ Discovery 45 AC

Super Lauwersmeer met twee Discovery's op Motorboot Sneek

Discover the passion of perfection
and enjoyment without worries
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook