Nieuwsoverzicht

MotorBoot zeer enthousiast over ‘Kuuroord op het water’

Het Duitse watersportmagazine MotorBoot publiceerde onlangs een lovende testrecensie in hun mei-nummer. “Ongetwijfeld de blikvanger in elke haven”, zo opent het verhaal. “En niet alleen door de kleurstelling, maar ook benedendeks is een buitengewone eyecatcher te vinden”. Journalist Claus D. Breitenfeld doelt daarmee op de wellness aan boord van deze Discovery 47 AC ‘Vida’.

Interieurdesign en -concept Super Lauwersmeer ‘Project 54’ onthuld

Super Lauwersmeer zet een volgende grote stap in de onthulling van ‘Project 54’, het nieuwe 16,5 meter topmodel waar de werf deze zomer de wereldpremière van heeft gepland. Ditmaal geeft Super Lauwersmeer een kijkje aan boord. En daarmee onthult het de unieke karakteristiek van dit jacht.

Wereldpremière Discovery 46 OC ‘Longroof’ op Motorboot Sneek 2022

Super Lauwersmeer zal van 8 – 10 april met een wereldprimeur vertegenwoordigd zijn op Motorboot Sneek. Tijdens de voorjaarsshow van het evenement beleeft de Discovery 46 OC ‘Longroof’ haar wereldpremière.

Uniek nieuw onderwaterschip op ‘Project 54’

Met de aankondiging van ‘Project 54’ maakte Super Lauwersmeer vorig jaar bekend met een revolutionair nieuw jacht op de markt te komen. Naast innovatief, modern gestyled en gebouwd volgens de bekende Super Lauwersmeer-normen beschikt ‘Project 54’ over een revolutionair onderwaterschip. Een wereldprimeur. En daarvan doet de werf nu alle details uit de doeken.

​Skipper test wellness-jacht ‘Vida’

“Deze boot is een eyecatcher”, zo opent watersportjournalist Peter Marienfeld zijn verhaal over de Discovery 47 AC ‘Vida’. “En dat komt niet alleen door de knaloranje rompkleur”, zo vervolgt hij. Het jacht wordt betiteld als ‘vijfsterren comfort’ en ‘eersteklas bouwkwaliteit’.

Lourens Magazine: "Varende vakantievilla’s"

In de meest recente uitgave van de glossy 'Lourens Magazine' staat ook Super Lauwersmeer in de schijnwerpers. Er wordt gesproken over de ervaring, topkwaliteit en visie van werfeigenaren Bastiaan en Louis Jousma. Het volledige artikel hebben wij hieronder voor u gepubliceerd.

Bezoek ons op Motorboot Sneek (november 2021)

In navolging op onze eigen bootshow bieden wij u graag de gelegenheid om ons begin november te bezoeken op Motorboot Sneek. In het eerste weekend van november meren wij de Discovery 47 AC en 47 OC aan op het evenement in de watersportstad.

Super Lauwersmeer bootshow op de werf

Nu de HISWA te Water is geannuleerd organiseert Super Lauwersmeer haar eigen bootshow. Van 1 – 4 september openen wij de deuren van onze werf voor u en geven wij u de kans aan boord te stappen van de jachten zoals die op de HISWA te Water zouden liggen.

​Wellness aan boord van Discovery 47 AC ‘VIDA’

Stel u wilt met twee echtparen op reis, maar wel elk maximaal genieten van uw eigen privacy en comfort? Dat kan aan boord van de Discovery 47 AC ‘VIDA’. Het jacht is door de eigenaar volledig naar wens ingedeeld en daarbij bovendien voorzien van een primeur.


Internationaal
bekroond:
Best of Boats finalist 2020 international
HISWA Nominatie motorboot van het jaar
European Power Boat of the year
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook