Nieuwsoverzicht

Motorboot onder de indruk van topmodellen Discovery-lijn

“Modern vakmanschap”, zo kopt het artikel in het september-nummer van Motorboot. Het toonaangevende Nederlandse watersportmagazine besteedde zes pagina’s aan onze beide topmodellen en was duidelijk onder de indruk.

​Terugblik op jubileum(feest)dag

Een haven vol jachten, een feestelijke setting in de cascohal en een gevarieerd gezelschap van genodigden en belangstellenden; Super Lauwersmeer kijkt terug op een prachtige viering van haar 50-jarig jubileum.

Ontmoet ons op Motorboot Sneek (najaarsshow 2019)

In het eerste weekend van november bieden wij u de gelegenheid ons te komen ontmoeten op Motorboot Sneek. Tijdens de najaarsshow van het evenement laten wij u graag kennismaken met ons merk en twee van onze modellen.

Het verhaal van 50 jaar Super Lauwersmeer

Er is veel gebeurd sinds de oorspronkelijke Lauwersmeer in de jaren '60 onder een boom werd gebouwd. Nabij het Lauwersmeer - in het noorden van Nederland - ontstond met een sterke passie voor innovatie, uitmuntend vakmanschap en het verlangen om een volmaakte boot te bouwen een stalen open bootje. Onbewust legde deze allereerste (Super) Lauwersmeer de basis voor de watersport zoals we die tegenwoordig kennen.

​Jubileumdag ter gelegenheid van 50-jarig bestaan

Dit jaar viert Super Lauwersmeer haar 50-jarig jubileum. En dat laat de jachtbouwer niet ongemerkt voorbij gaan. Hoogtepunt vormt de jubileumdag op zaterdag 5 oktober. Die dag bent u van harte welkom voor een kijkje achter de schermen van de jubilerende jachtbouwer.

Internationale pers vol lof over Discovery 47 AC

De altijd kritische (internationale) vakpers heeft gevaren met de gloednieuwe Super Lauwersmeer Discovery 47 AC. En de reacties zijn lovend. “We zijn overtuigd”, schrijft het Belgische watersportmagazine Varen. Het Duitse Skipper spreekt over een “Schoonheid uit staal”.

Jubilerend Super Lauwersmeer met topmodellen op HISWA te Water

Super Lauwersmeer viert feest. We bestaan 50 jaar en laten dit niet ongemerkt voorbij gaan. Op de HISWA te Water pakken we groots uit door met onze twee topmodellen naar Lelystad te komen. Beiden 47 voeters.

Discovery 47 OC 'Efornia' vaart uit

​De helderblauwe Discovery 47 OC 'Efornia' heeft de werf verlaten en begint aan haar avontuur.

​Super Lauwersmeer met Discovery 45 AC op jubileumtour door Duitsland

Super Lauwersmeer geeft haar 50-jarige bestaan een nog feestelijker tintje. Van april tot oktober gaan we met de Discovery 45 AC op jubileumtour door Noord-Duitsland.

Discover the passion of perfection
and enjoyment without worries
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook