Nieuwsoverzicht

​Motorboot (NL) noemt SLX54 ‘revolutionair’

De Nederlandse watersportjournaliste Yvonne Zwaan testte de SLX54. In het blad Motorboot bevestigde zij dat onze ambities voor de ontwikkeling van de SLX54 behaald zijn. Ze spreekt met woorden als ‘revolutionair’ en ‘geslaagd’.

​Motorboot van het Jaar Innovatieprijs 2023 voor SLX54

Met een unanieme stem van de jury werd de Super Lauwersmeer SLX54 uitgeroepen tot ‘Motorboot van het Jaar 2023’. Tijdens de vooravond van de HIWA te Water werd deze ‘Innovatieprijs’ uitgereikt aan werfeigenaren Bastiaan en Louis Jousma en jachtarchitect Arnold de Ruyter. Het drietal beklom onder luid applaus het podium in Lelystad.

Super Lauwersmeer op de HISWA te Water 2023

​Van 30 augustus t/m 3 september meren wij twee van onze jachten aan in de Bataviahaven in Lelystad. Tijdens de HISWA te Water 2023 tonen wij zowel de award-winnende SLX54 alsook de Discovery 46 OC Longroof. Voor de SLX54 is de 2023-editie van de HISWA in meerdere opzichten bijzonder.

​SLX54 genomineerd voor ‘Dutch Boat of the Year 2023’

Na het winnen van de Europese titel is de SLX54 nu ook in de race om in Nederland een prestigieuze prijs in ontvangst te nemen. De jury, bestaande uit prominenten uit de watersportbranche, heeft de SLX54 genomineerd voor de titel ‘Dutch Boat of the Year 2023’.

Jong gebruikte Discovery 46 OC Longroof te koop

Marc en Iny dagdroomden decennialang over hun ultieme jacht. Vanuit ruime ervaringen op huurjachten, dachten zij tot in detail na over zowel interieur- als exterieurwensen. In de Discovery 46 OC van Super Lauwersmeer vond het Belgische echtpaar het model dat het dichtst bij hun ideaalplaatje in de buurt kwam. Vanuit die basis realiseerden zij met hulp van Bastiaan en Louis al hun specifieke ideeën. Amper twee jaar na de tewaterlating zorgt nog een droom nu voor een ander toekomstperspectief. Eentje waarin er te weinig tijd overblijft voor hun droomjacht ‘Good Times’.

De Evolve 46 OC: Occasion in nieuwstaat!

Lovende recensies in de internationale watersportmedia en in 2016 nominaties voor Power Boat of the Year bij Boot Düsseldorf en Motorboot van het Jaar tijdens de HISWA. Vanaf de tewaterlating in 2015 was de Evolve 46 OC een ware eyecatcher op beursvloeren en in magazines. Enorm dankbaar waren Gerard Fortuyn en zijn vrouw dan ook, dat zij de trotse eigenaren mochten worden van de eerste Evolve 46 OC die Super Lauwersmeer bouwde. Acht jaar later nemen zij met pijn in het hart afscheid van hun geliefde ‘one off’ Linquenda.

​Duitse watersportjournalisten uitten lof over SLX54

Een ‘Megajacht op compact formaat’ en een ‘Werkelijk zeer bijzonder schip’, zo beschrijven twee Duitse watersportmedia de SLX54. Journalisten Peter Marienfeld en Claus D. Breitenfeld stapten bij ons aan boord en publiceerden beiden een schitterend verhaal in de magazines waarvoor zij schrijven.

​‘Ik stel de eerste SLX54 graag beschikbaar voor verkoop’

Volgens een van Nederlands lekkerste koffiemerken beginnen de beste ideeën met een kop koffie. Wat betreft de ontwikkeling van de SLX54 geldt dat zeker! Bastiaan en Louis Jousma nodigden in 2021 de heer en mevrouw Willering uit op hun werf voor een goede bak koffie. Nadat het zwarte goud ingeschonken was, presenteerden zij hun plannen voor een revolutionair nieuw Super Lauwersmeer model, de SLX54. “Ik zag de potentie en wilde als pionier in hart en nieren graag de investeerder voor dit unieke project zijn.”

​Nederlands debuut SLX54 op Motorboot Sneek

Na het werelddebuut in Düsseldorf zal de Powerboat of the Year 2023 haar Nederlandse première vieren op Motorboot Sneek. In het weekend van 14, 15 en 16 april zal het innovatieve motorjacht te bekijken zijn in de watersporthoofdstad van Nederland.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook