Nieuwsoverzicht

​Super Lauwersmeer SLX54 maakt wereldpremière op Boot Düsseldorf 2023

De innovatieve SLX54 zal in januari 2023 haar werelddebuut beleven op Boot Dusseldorf. Het als ‘Powerboat of the Year 2023’ genomineerde jacht zal op de grootste indoor bootshow van Europa volop in de schijnwerpers staan. Voor Super Lauwersmeer een heel bijzonder moment.

Bezoek ons op Motorboot Sneek (november 2022)

Wij nodigen u met veel plezier u om ons te bezoeken op Motorboot Sneek. Tijdens de najaarseditie van de show tonen wij in het weekend van 4, 5 en 6 november twee modellen uit onze Discovery-serie. 

​SLX54 genomineerd voor Powerboat of the Year 2023

De belangrijkste internationale award voor motorboten kan in januari zomaar prominent op het dek van de SLX54 staan. Tijdens haar debuut op Boot Düsseldorf 2023 wordt bekend gemaakt wie wordt gezien als hét motorjacht van het jaar. En met de nominatie daarvoor op zak is de SLX54 een van de kanshebbers.

Discovery met open kuip en achterkajuit op HISWA te Water 2022

Gaat uw voorkeur uit naar een Discovery met achterkajuit of een open kuip? Op de HISWA te Water geven wij u de kans om beiden te ervaren. De Discovery 47 AC en 46 OC ‘Longroof’ zijn van 31 augustus tot en met 4 september dagelijks te bekijken tijdens de watersportbeurs in Lelystad.

Direct varen? Super Lauwersmeer Discovery 47 AC (2020) te koop

Nog dit seizoen varen? Het kan met deze uiterste luxueuze Discovery 47 AC ’N joy’. Het schip werd in 2020 gebouwd en maakt onderdeel uit van de gelimiteerde ’50th Anniversary Edition’. De huidige eigenaar heeft zijn oog laten vallen op onze gloednieuwe SLX54 en biedt daarom dit jong gebruikte schip te koop aan.

​‘Project 54’ krijgt een naam en gezicht: Super Lauwersmeer SLX54

Stap voor stap onthult Super Lauwersmeer de details van haar nieuwe topmodel dat tot dusverre door het leven is gegaan als ‘Project 54’. Ditmaal deelt de jachtwerf zowel de naam van het schip alsook een render van het zij-aanzicht.

Dankzij uniek maatwerk combineert Dhr. Molitor zijn beide passies

Reizen, dat is waar het leven van de heer Molitor uit bestaat. Als commercieel piloot bij de Luxemburgse luchtvaartmaatschappij Luxair vloog hij Europa rond. Eenmaal aan de grond was hij ook graag buitenshuis. De Luxemburger hield ervan om met een huurjacht vakanties door te brengen op het water of om met zijn motor de weg op te gaan. Sinds zijn pensioen kan hij zijn passie voor het water en zijn motor perfect combineren. Een droom die Super Lauwersmeer liet uitkomen.

MotorBoot zeer enthousiast over ‘Kuuroord op het water’

Het Duitse watersportmagazine MotorBoot publiceerde onlangs een lovende testrecensie in hun mei-nummer. “Ongetwijfeld de blikvanger in elke haven”, zo opent het verhaal. “En niet alleen door de kleurstelling, maar ook benedendeks is een buitengewone eyecatcher te vinden”. Journalist Claus D. Breitenfeld doelt daarmee op de wellness aan boord van deze Discovery 47 AC ‘Vida’.

Interieurdesign en -concept Super Lauwersmeer ‘Project 54’ onthuld

Super Lauwersmeer zet een volgende grote stap in de onthulling van ‘Project 54’, het nieuwe 16,5 meter topmodel waar de werf deze zomer de wereldpremière van heeft gepland. Ditmaal geeft Super Lauwersmeer een kijkje aan boord. En daarmee onthult het de unieke karakteristiek van dit jacht.


Internationaal
bekroond:
Best of Boats finalist 2020 international
HISWA Nominatie motorboot van het jaar
European Power Boat of the year
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook