Nieuwsoverzicht

​Wellness aan boord van Discovery 47 AC ‘VIDA’

Stel u wilt met twee echtparen op reis, maar wel elk maximaal genieten van uw eigen privacy en comfort? Dat kan aan boord van de Discovery 47 AC ‘VIDA’. Het jacht is door de eigenaar volledig naar wens ingedeeld en daarbij bovendien voorzien van een primeur.

Discovery 47 AC en 47 OC zij-aan-zij op HISWA te Water 2021

Van 1 – 5 september vindt in Lelystad de HISWA te Water 2021 plaats. Na het af moeten lassen van editie 2020 kijken wij er naar uit om u in september weer te mogen verwelkomen op twee van onze Discovery-modellen.

Wellness-jacht Discovery 47 AC ‘VIDA’ te water

De oranje gespoten romp is niet het enige dat deze Discovery 47 AC ‘VIDA’ uniek maakt. Het recent te water gelaten jacht beschikt namelijk over een heuse wellness aan boord.

Tweede ‘Project 54’ verkocht

En dat is twee! Kort na de aankondiging van de revolutionaire ‘Project 54’ is ook de handtekening gezet voor bouwnummer 2.

Project 54: Een revolutionair jachtconcept van Super Lauwersmeer

Op de werf hebben wij het afgelopen jaar volop gewerkt aan de ontwikkeling van een gloednieuw topmodel. Het 16,5 meter jacht is de grootste Super Lauwersmeer in het ruim 50-jarige bestaan van onze werf. Zoals het een topmodel betaamt zit de ‘Project 54’ boordevol innovatie waaronder een revolutionaire primeur.

Een week (proef)varen met de Discovery 47 AC?

De Schiffart Yachtcharter heeft een primeur. Met de Discovery 47 AC ‘Sierra Lima’ voegt de jachtverhuurder uit Terherne een nieuw model toe aan haar programma ‘luxe motorboten’. Na het in gebruik nemen van twee Discovery 45 AC’s maakt nu ook de gloednieuwe Discovery 47 AC deel uit van haar verhuurvloot.

Geen beurzen, maar zo maakt u alsnog kennis met onze modellen

​Helaas geen Boot Düsseldorf dit jaar. En Motorboot Sneek in april is eveneens geannuleerd. Jammer, want we hadden u op deze beurzen graag de gelegenheid gegeven aan boord te stappen van de Discovery 47 AC en Discovery 47 OC.

​Fijne feestdagen en op naar een gezond en gelukkig 2021!

De hele wereld kijkt terug op een bijzonder 2020. Iedereen vanuit zijn of haar eigen perspectief. Als Super Lauwersmeer kijken we terug op een succesvol jaar. Want ondanks dat ook voor ons het een jaar was waarin COVID-19 de dagelijks gang van zaken beheerste, hebben we prachtige successen geboekt. En die koesteren we.

Motorboot over Discovery 47 OC: “De beste kwaliteit en vaareigenschappen”

Voor de Duitse Motorboot-journalist Claus D. Breitenfeld lag de lat hoog. Hij was immers in 2018 ook al aan boord gestapt van de Super Lauwersmeer Discovery 47 OC. En toch wisten we hem ook ditmaal te verrassen en schreef hij een van superlatieven doorspekt artikel.

Internationaal
bekroond:
Best of Boats finalist 2020 international
HISWA Nominatie motorboot van het jaar
European Power Boat of the year
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook