Twee Discovery's op Motorboot Sneek

Van 2 - 4 november nodigen wij u van harte uit om op Motorboot Sneek kennis te komen maken met twee van onze modellen. Op de beurs in Sneek kunt u aan boord stappen van de Discovery 47 OC én de Discovery 45 AC.

Discovery 47 OC


De meeste aandacht tijdens de beurs zal uitgaan naar de Discovery 47 OC. Ten eerste maakt het 14,3 meter lange jacht maakt haar Sneek-debuut. Maar ten tweede zal ze ook van verre al te zien zijn door de opvallende rompkleur.Met de Discovery 47 OC presenteert Super Lauwersmeer de overtreffende trap in haar Discovery OC-serie. Het nieuwe model is niet alleen groter dan de 46 OC, maar geeft ook een totaal andere beleving. Wie aan boord stapt zal dat meteen begrijpen. Van het Zebrano-hout tot het buffelleder en de oranje kranen, de Discovery 47 OC is een designstatement.

Discovery 45 AC


Naast de 47 OC zal ook de Discovery 45 AC aangemeerd liggen. De witte achterkajuit maakte begin dit jaar haar debuut tijdens Boot Düsseldorf en zal tijdens Motorboot Sneek eveneens te bezichtigen zijn.

Uniek aan dit schip is het feit dat deze volledig naar klantwens is uitgevoerd. Van de exterieurkleur tot de indeling van het interieur. Het laat heel duidelijk zien hoever Super Lauwersmeer kan gaan in het naar wens bouwen van haar jachten.

Zien we u in het weekend van 2 - 4 november? U vind ons bij een collegabedrijf aan de Hendrik Bulthuisweg 13 in Sneek.

Meer over de Discovery 47 OC »
Meer over de Discovery 45 AC »


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook