Wereldprimeur in Düsseldorf: ‘Black & White’ Discovery 45 AC

Met de presentatie van dit bijzondere jacht, dat is verlengd van 13,70 naar 14,20 meter, laat Super Lauwersmeer zien hoe de Discovery-modelserie eenvoudig aangepast kan worden aan de wensen van de klant.


Een unieke klantwens vormde de basis van deze schitterende editie. Van radarbeugel tot kiel werd het exterieur van de Discovery 45 AC ‘Black & White’ gepersonaliseerd. De romp, de opbouw en de radarbeugel zijn glanzend wit gespoten terwijl de raamlijsten, patrijspoorten en kap in contrasterend zwart zijn uitgevoerd. Het geeft de Discovery 45 AC een eigentijdse uitstraling en benadrukt het moderne karakter van het jacht.Salon als ‘woonkeuken’

De indeling van de Discovery 45 AC werd samen met de eigenaren bepaald. Wie vanaf het achterdek afdaalt in de salon zal daar worden verrast door een gezellige leefruimte. Dankzij de keuken in de salon en de grote gezellige eettafel met bank, voelt de salon aan als een echte woonkeuken. Daardoor biedt dit achterkajuit-jacht de beleving van een open kuip. De plaatsing in de salon zorgt er bovendien voor dat de keuken vanaf het achterdek met slechts één trap bereikbaar is.
2 + 2-indeling

Het jacht beschikt zowel voor- als achterin over een slaaphut en een badkamer met toilet. Dankzij deze indeling is het schip uitermate geschikt voor een reis met twee stellen, zonder concessies te doen op het gebied van privacy. De eigenaarshut achterin het schip is met recht een ‘master bedroom’ te noemen dankzij de badkamer ‘ensuite’ en het prachtige grote raam in de spiegel.


Stille stroom

Super Lauwersmeer laat haar innovatieve karakter wederom blijken door de techniek die in de Discovery 45 AC aanwezig is. Dankzij het ‘stille stroom’-systeem van Whisper Power kun je zeer lang zonder walstroom, zonder de generator nodig te hebben. Het grote accupakket, dat ook tijdens het varen wordt opgeladen, garandeert ook buiten de haven absoluut comfort aan boord.

Van alle gemakken voorzien

Comfort zoals thuis, dat is waar Super Lauwersmeer garant voor staat. Deze Discovery 45 AC ‘Black & White’ vormt daarop geen uitzondering. Het gehele schip is voorzien van vloerverwarming, de keuken is uitgerust met alle moderne inbouwapparatuur en het schip beschikt over een wasruimte met wasmachine, droger en strijkplank. Op de stuurstand heb je controle over alles dat aan boord aanwezig is. Dankzij de grote touchscreens, die je geheel naar wens kunt instellen, krijg je informatie over onder meer het vaargebied, verbruik en bijvoorbeeld de staat van de accu’s.

U bent van harte welkom om kennis te maken met deze unieke Discovery 45 AC tijdens haar werelddebuut op Boot Düsseldorf 2018.

Meer over de Discovery AC ->


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook