Super Lauwersmeer met twee Discovery's op Motorboot Sneek

Super Lauwersmeer zal daar als deelnemer van Motorboot Sneek vertegenwoordigd zijn met de nieuwe Discovery 42 OC en de volledig customized Discovery 45 AC. Beide modellen beleefden kort hiervoor hun werelddebuut tijdens de HISWA te Water in Amsterdam.


De eerste primeur en absolute blikvanger in Sneek is de knalrode Discovery 42 OC. Het jacht is de tweede variant op basis van de Discovery open kuip die twee jaar geleden debuteerde als 46 OC (14 meter). Met dit 13 meter lange jacht speelt Super Lauwersmeer in op de vraag naar een compacter open kuip-jacht.

Kenmerkend voor de Discovery 42 ‘Y not’ zoals die in Sneek te zien is zijn het modern vormgegeven exterieur in combinatie met een tevens modern ingericht interieur. De samen met de klant samengestelde materiaal- en kleurkeuzes maken dit jacht tot één van de meest moderne die de werf ooit gebouwd heeft.


De eigenaren van deze Discovery 42 OC zijn echte Bourgondiërs die houden van koken en goede wijnen. Het feit dat de salon en de kuip op één niveau zijn gesitueerd past daar perfect bij. Centraal staat de keuken die achterin het jacht is gesitueerd. Wanneer de deuren zijn geopend geeft dat het gevoel alsof je buiten staat te koken. Ziet u het al voor zich om lekker staan te koken terwijl uw gasten in de kuip vlakbij u genieten van een heerlijk glas wijn?


In de Discovery 42 OC is naast de ruime en lichte salon slaapplaats voor vier personen. Bovendien i er een ruime natte cel alsook een ruimte met wasmachine en droger. Alle ruimte in het schip is optimaal ingericht om het comfort van thuis ook op het water te bieden.

Tweede primeur: Discovery 45 AC 'Customized'

De tweede Super Lauwersmeer in Sneek vormt een volledig customized versie van de veelgeprezen Discovery 45 AC. Het schip is van A tot Z volledig samen met de eigenaren ingedeeld en gebouwd.Uniek aan deze Discovery 45 achterkajuit zijn de grote salon en de twee ruime hutten. Deze zijn respectievelijk voor- en achterin het schip gesitueerd voor maximale privacy. Beide hutten hebben een eigen badkamer voorzien van douche, toilet en een wastafel.


Met de Discovery 45 AC ‘Siam’ laat Super Lauwersmeer optimaal zien hoe de werf maatwerk kan toepassen en dromen van haar klanten in vervulling laat gaan.

U bent van harte welkom om tijdens Motorboot Sneek aan boord te stappen van deze beide Super Lauwersmeer-jachten.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook