Super Lauwersmeer presenteert Discovery 42 OC

Super Lauwersmeer presenteert de Discovery 42 OC. De 13 meter lange Discovery open kuip komt naast de 46 OC (14 meter) in het modellengamma en wordt gekenmerkt door zijn moderne design, innovatieve technologie en zeer ruime en doordachte interieur.

De knalrode Discovery 42 OC ‘Y not’ zal tijdens de HISWA vele begerenswaardige blikken trekken. De krachtige en moderne vormgeving met de rechte voorsteven en grote glaspartij straalt onmiskenbaar zelfbewustzijn uit en getuigt van de moderne koers die Super Lauwersmeer vaart.

Het interieur onderstreept dit. Samen met de eigenaren is een modern interieur tot stand gekomen. Dankzij het unieke Zebrano-hout, de betoonlook vloer en de smaakvolle details behoort deze allereerste Discovery 42 OC tot één van de meest modern gestylde jachten die de Friese werf gebouwd heeft.De eigenaren van deze Discovery 42 OC zijn echte Bourgondiërs die houden van koken en goede wijnen. Het feit dat de salon en de kuip op één niveau zijn gesitueerd past daar perfect bij. Centraal staat de keuken die achterin het jacht is gesitueerd. Wanneer de salondeuren zijn geopend geeft dat het gevoel alsof je buiten staat te koken. Ziet u het al voor zich om lekker in de keuken te staan terwijl uw gasten in de kuip vlakbij u genieten van een heerlijk glas wijn?

Voor lange en comfortabel reizen

In de Discovery 42 OC zijn alle gemakken aanwezig voor een lange en comfortabele reis. Dankzij een innovatief uitklapsysteem kan de keuken worden voorzien van extra werkruimte en bovendien beschikt het schip over veel kastruimte, een kelder voor proviand alsook een wijnklimaatkast.


Grootste eigenaarshut in de klasse

Benedendeks bevinden zich de beide kajuiten en de natte cel. De eigenaarshut is mede dankzij de rechte vorm van de boeg de grootste in zijn klasse. Rondom het grote bed is voldoende loopruimte en de lichtstraat erboven zorgt voor een prachtige inval van daglicht. Wie een lange reis maakt kan profiteren van de grote kledingkasten, de wasmachine en droger alsook profiteren van de volwaardige douche in de ruime natte cel.

Comfort van thuis

Super Lauwersmeer ontwikkelde de 42 OC, die 1 meter korter is dan de 46 OC, speciaal voor wie voldoende heeft aan een schip van 13 meter of wegens ligplaats of andere praktische overwegingen een minder groot schip wenst. Desalniettemin is het interieur zeer ruim en zijn alle ruimtes in het schip optimaal gebruikt om het ‘comfort van thuis’, waar Super Lauwersmeer garant voor staat, te kunnen bieden.


Moderne en zuinige aandrijflijn

Voor de aandrijving zorgt in dit schip een zeer stille 150 pk sterke dieselmotor In combinatie met het speciaal geoptimaliseerde onderwaterschip weet die garant te staan voor een zeer laag verbruik en uitstekende vaareigenschappen.

Geheel gebouwd in eigen huis

Net als elke andere Super Lauwersmeer wordt ook de Discovery 42 OC van casco tot techniek geheel gebouwd op de moderne werf in het Friese Noardburgum. De passie voor perfectie waar de in 1969 opgerichte werf voor staat is dan ook voelbaar tot in het laatste detail.


Werelddebuut op de HISWA

De Super Lauwersmeer Discovery 42 OC zal te bezichtigen zijn tijdens de HISWA te Water (29 augustus t/m 3 september 2017) en tijdens Motorboot Sneek (3 – 5 november 2017). Wij nodigen u van harte uit om tijdens deze beurzen aan boord te komen kijken. Wilt u nu al meer weten? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Neem gerust contact met ons op.Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook