Super Lauwersmeer bouwt volledig customized Discovery 45 AC

Een voorbeeld van hoe de bijna 50 jaar ervaring van de werf samensmelt met specifieke klantwensen.

Wie vanaf de steiger achterop de Discovery 45 AC ‘Siam’ stapt ontdekt al meteen één van de specifieke wensen: een verlengd zwemplateau. Deze is niet alleen gerealiseerd voor een nog betere opstap, maar ook om vier volwaardige fietsen mee te kunnen nemen op reis.


Comfortabel buiten zitten

Loop via de ergonomisch vormgegeven trap naar boven en het ruimte achterdek zal meteen in het oog springen. De kuipbank is hier verder vergroot en de extra grote tent maakt het mogelijk zeer ruim en comfortabel ‘buiten’ te kunnen zitten. Dankzij de innovatieve kapconstructie en neerklapbare radarbeugel is het mogelijk om ook routes met beperkte doorvaarthoogtes in Frankrijk te ontdekken.

Ruime salon

Wanneer u vanaf het achterdek afdaalt in de salon komt het maatwerk pas echt tot uiting. De salon is ingericht om met vier volwassenen avonden lang lekker aan tafel te kunnen zitten. Er is zelfs een extra koelkast in de salon zodat een koud drankje altijd binnen handbereik is.


Veel opbergruimte

Praktisch gemak speelt in deze Discovery 45 AC een hoofdrol. Mede daarom werd bijna alle holle ruimte in het schip gebruikt om opbergplaats te creëren. Van leg- en hangkasten tot lades en zelfs een kelder in de keuken. Achterin het schip is bovendien een laundry met wasmachine, droger en een strijkplank.


Twee grote hutten en twee volwaardige badkamers

Zowel voor- alsook achterin het jacht zijn een grote slaaphut en zeer ruime badkamer gesitueerd. Zodoende kun je met twee echtparen samen genieten van heerlijke lange reizen en toch ook voldoende privacy hebben. Het schip heeft geheel vlakke vloeren en is van alle gemakken voorzien. Van vloerverwarming tot airco en van een Quooker tot een vaatwasser en grote koelkast met diepvrieslades.


Comfort zoals thuis

Deze Discovery 45 AC is hét toonbeeld van Super Lauwersmeer haar visie op het bieden van comfort zoals thuis, maar dan op het water. Het 14 meter lange achterkajuit-jacht is een luxeappartement op het water dat maximaal demonstreert hoe Super Lauwersmeer samen met haar klanten aan droomschepen bouwt.

Meer over de Discovery 45 AC ->


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook