​Fijne feestdagen en op naar een gezond en gelukkig 2021!

De hele wereld kijkt terug op een bijzonder 2020. Iedereen vanuit zijn of haar eigen perspectief. Als Super Lauwersmeer kijken we terug op een succesvol jaar. Want ondanks dat ook voor ons het een jaar was waarin COVID-19 de dagelijks gang van zaken beheerste, hebben we prachtige successen geboekt. En die koesteren we.


Hoogtepunt vormde natuurlijk de nominatie voor de Best of Boats Award 2020. Als enige Nederlandse jachtbouwer en bovendien enige stalen motorjacht voelden we ons al een winnaar. Überhaupt is het een eer om uit de vele honderden motorjachten op de shortlist te komen en tot de beste vier van de wereld te behoren.

De eer voor die nominatie hadden we te danken aan de Discovery 47 OC ‘Pursuit of Happiness’ die we deze zomer te water lieten. Dit jacht is wederom een voorbeeld van hoe wij samen met de klant bouwen en elke keer een stapje verder gaan in het verwezenlijken van (watersport)dromen. Het Duitse magazine Motorboot omschreef het zelfs als ‘de beste Super Lauwersmeer die ooit gebouwd is’.

Hoe 2021 er qua beurzen uit gaat zien is ook voor ons nog maar afwachten. Boot Düsseldorf is inmiddels verzet naar april in de hoop op dan betere tijden. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om u te kunnen begroeten op de werf en naar u toe komen met een nieuwe tour. Bovendien werken wij aan de ontwikkeling van een compleet nieuw model waarover wij u in 2021 graag meer gaan vertellen.

Het gehele team van Super Lauwersmeer wenst u ondanks alle beperkingen fijne feestdagen en we hopen u in 2021 gezond en gelukkig weer te mogen begroeten op beurzen, op de werf of via digitale wegen.

Groet,
Bastiaan en Louis Jousma (werfeigenaren)Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook