​Super Lauwersmeer Discovery 47 OC genomineerd voor Best of Boats Award 2020

Met trots maken wij bekend dat de Super Lauwersmeer Discovery 47 OC is genomineerd voor de Best of Boats Award 2020. Uit de honderden boten die de internationale jury jaarlijks test heeft de Discovery 47 OC het gehaald tot de finale van de award. Daarmee is Super Lauwersmeer de enige Nederlandse finalist.


De Best of Boats Award werd in 2014 in het leven geroepen door bootjournalisten uit talloze landen; van de Verenigde Staten tot Duitsland en van Nederland tot Rusland. Zij hebben een belangrijke gemene deler: een zeer grote ervaring als motorboottesters.

Best for travel

Als de enige wereldwijde motorboot award is het een grote eer voor Super Lauwersmeer om in de finale te staan in de categorie ‘Best for travel’. Tijdens hun vaartest met de Discovery 47 OC was de jury zeer onder de indruk van de manier waarop wij de Discovery 47 OC geheel naar klantwens bouwen. In het specifieke geval van de door de jury geteste Discovery 47 OC ‘Pursuit of Happiness’ was het de familie van der Veen die hun watersportdroom werkelijkheid heeft zien worden en graag op reis gaat met het schip.

Naar gebruikerswens en smaak gebouwd

Het in krijtwit met matzwarte details uitgevoerde open kuip-jacht werd geheel naar de gebruikerswensen en smaak van het jonge gezin gebouwd. Aan boord is ruimte voor zowel ontspanning als vermaak. De gezellige salon is de ultieme plek om met het gezin te ontspannen, te eten en TV te kijken. Achterop het schip is een verlengd zwemplateau gecreëerd voor een jetski, heerlijk om nog even een rondje te maken als de kinderen op bed liggen. En aan de veiligheid aan boord werd extra aandacht besteed met kindvriendelijke sluitingen op de deurtjes en het wegwerken van zoveel mogelijk van de bedieningselementen.


Lovend juryrapport

De jury was zeer te spreken over de bouwkwaliteit, afwerking en doordachtheid van het schip. Dat de Discovery 47 OC in positieve zin opvalt blijkt wel uit het feit dat de jury de uitspraak deed ‘nog nooit zo’n stil en soepel schip te hebben gevaren’. Met hun rijke ervaring als boottesters is dat een bevestiging van ons streven naar perfectie en de zoveelste positieve conclusie van de vakpers.

Digitale ceremonie

Eind november maakt de jury de winnaar van de Best of Boats Award 2020 bekend. Normaal gesproken vindt de feestelijke ceremonie plaats tijdens Boat & Fun in Berlijn, maar wegens de coronapandemie is deze beurs recent afgelast. Een digitale ceremonie zal hiervoor in de plaats komen.Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook