Discovery met open kuip en achterkajuit op HISWA te Water 2022

Gaat uw voorkeur uit naar een Discovery met achterkajuit of een open kuip? Op de HISWA te Water geven wij u de kans om beiden te ervaren. De Discovery 47 AC en 46 OC ‘Longroof’ zijn van 31 augustus tot en met 4 september dagelijks te bekijken tijdens de watersportbeurs in Lelystad.


Beide jachten zijn primeurs voor de HISWA. De Discovery 47 AC beleefde er weliswaar in 2019 haar debuut, maar met de 47 AC ’N joy’ laat Super Lauwersmeer zien hoe klantwensen kunnen leiden tot innovatieve oplossingen en een geheel eigen styling. De 46 OC ‘Longroof’ is zelfs een heuse HISWA-primeur en werd niet eerder op de watersportbeurs getoond.

Discovery 46 OC ‘Longroof’

Uniek aan deze Discovery 46 OC ‘Longroof’ is dat het salondak doorloopt boven de open kuip. Hierdoor zijn binnen en buiten nog meer met elkaar verbonden.


Extra comfort in de zomer én de winter

Met de Discovery 46 OC ‘Longroof’ is het vaarseizoen nog verder te verlengen zonder verlies van comfort. De speciaal voor dit model ontwikkelde ronde bank maakt het mogelijk om een kuiptent te installeren die perfect aansluit op het dak en de salon. Hierdoor loopt u ook op minder mooie dagen warm en droog naar binnen en buiten. Op zonnige dagen zorgt de ‘Longroof’ juist voor bescherming.

Designhoogstandje

Zoals het een Super Lauwersmeer betaamt werd ook deze eerste Discovery 46 OC ‘Longroof’ ontwikkeld op verzoek van en in samenwerking met de klant. Het Belgische echtpaar dat voor dit open kuip jacht koos heeft intensief samengewerkt met onze ontwerper Arnold de Ruyter zodat het doorlopende salondak een perfect optische uitwerking kreeg. De zwarte stijlen in combinatie met het witte dak geven het gevoel alsof het dak zweeft. De Longroof-versie van de Discovery OC krijgt daardoor een unieke uitstraling.


Ruimtelijk

Voor de eerste maal werd de Discovery 46 OC ook uitgerust met een keuken volledig aan stuurboordzijde. Eerdere 46 OC-modellen kenden een hoekkeuken. Dit tot ‘Good Times’ gedoopte jacht heeft hierdoor een nog opener en ruimtelijker gevoel en laat de kuip en salon echt samensmelten zodra de deuren geopend zijn.


Discovery 47 AC ’N joy’

Zij-aan-zij met de 46-voets open kuip tonen wij de 47-voets achterkajuit die door de eigenaar tot ’N joy’ is gedoopt. Genieten staat letterlijk centraal aan boord van dit luxueuze schip dat onderdeel uitmaakt van de gelimiteerde ‘50th Anniversary Edition’ serie. Daarmee behoort dit schip tot de meest luxueuze Discovery AC ooit gebouwd. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur, grote schermen van Raymarine geven op de stuurstand alle gewenste informatie en het gehele schip is voorzien van dubbelglas. Op het verlengde zwemplateau hangt een bijboot die met speels gemak te water kan worden gelaten.


Lichte en moderne kleurstelling

Wat direct opvalt aan het model is de strakke styling van zowel in- als exterieur. De eigenaar heeft gekozen voor veel lichte kleuren in het interieur in combinatie met een betonlook vloer. Het geeft het geheel een eigentijds gevoel.

31 augustus – 4 september in Lelystad

We verwelkomen u graag tijdens de HISWA te Water. Stap aan boord van onze Discovery-modellen en ervaar hoe wij ook uw droomschip kunnen bouwen. Voor openingstijden, kaarten en de route verwijzen wij u graag naar www.hiswatewater.nl.Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook