Jubilerend Super Lauwersmeer met topmodellen op HISWA te Water

Super Lauwersmeer viert feest. We bestaan 50 jaar en laten dit niet ongemerkt voorbij gaan. Op de HISWA te Water pakken we groots uit door met onze twee topmodellen naar Lelystad te komen. Beiden 47 voeters.

“In onze beide topmodellen – de Discovery 47 OC en Discovery 47 AC – hebben we 50 jaar jachtbouwervaring gelegd.”, aldus Bastiaan Jousma die samen met zijn broer Louis eigenaar van de werf is. “En die ervaring laten we op de HISWA graag zien”.


Ontstaan aan het Lauwersmeer

Super Lauwersmeer werd in 1969 opgericht door Piet Wouda. Wouda bouwde aan de rand van het Lauwersmeer een open stalen bootje. Op dat moment had hij nooit gedacht dat onder die boom een belangrijke bijdrage zou worden geleverd aan de toekomst van de watersport in Nederland.

Vernieuwingsslag

Super Lauwersmeer groeide door de jaren heen uit tot een werf van naam. De jachten staan synoniem voor een uitstekende bouwkwaliteit, doordachte ontwerpen, praktische oplossingen en een zeer sterke prijs/kwaliteit. Het afgelopen decennium heeft Super Lauwersmeer dankzij de visie van de broeders Jousma een vernieuwingsslag gemaakt en geheel tegen de markt in forse groei laten zien.


Discovery 47 OC: ultieme loungeboot

Tijdens de HISWA te Water (4 – 8 september) laten wij u graag zien hoe 50 jaar ervaring er concreet uitziet. Allereerst met de Discovery 47 OC, de 14,3 meter lange open kuip die vorig jaar in Lelystad haar werelddebuut maakte. De 47 OC heeft een enorm ruimtelijk gevoel en een geweldige binnen-/buitenbeleving. We zien de Discovery 47 OC als een ‘ultieme loungeboot’ waarbij de kuip en salon prachtig in elkaar overlopen.


Discovery 47 AC: primeur in Nederland

Met de Discovery 47 AC heeft de HISWA een primeur te pakken. Voor het eerst wordt het schip in Nederland op een beurs gepresenteerd. Met het achterkajuit-jacht laten we zien hoe de werf in 50 jaar tijd geëvolueerd is. Super Lauwersmeer, dat bekend staat om haar achterkajuit-jachten, bewijst met de Discovery 47 AC dat het moderne design van een open kuip en de praktische eigenschappen van een achterkajuit wel degelijk samen gaan.

Jubileummodel

Ter ere van het 50-jarig jubileum van Super Lauwersmeer is deze Discovery 47 AC leverbaar in een ‘50th Anniversary Edition’. Deze strikt gelimiteerde uitvoering kent een zeer rijke uitrusting tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. Geïnteresseerden moeten wel snel zijn, het merendeel van de gelimiteerde oplage is verkocht.

HISWA te Water

Super Lauwersmeer nodigt u van harte uit om tijdens de HISWA te Water aan boord te stappen van haar beide topmodellen. De HISWA te Water vindt plaats van 4 – 8 september in de Batavia Haven in Lelystad. Graag tot dan!


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook