Wereldprimeur op de HISWA te water: Discovery 45 Flybridge

De Flybridge combineert de onweerstaanbare uitstraling en het loungegevoel van de Discovery OC met het buiten kunnen sturen van de Discovery AC.

De Flybridge combineert de onweerstaanbare uitstraling en het loungegevoel van de Discovery OC met het buiten kunnen sturen van de Discovery AC.

Panoramisch zicht vanaf de loungebank

Het belangrijkste verschil ten opzichte van de Discovery OC - waarop de Flybridge gebaseerd is - wordt gevormd door het panoramische terras bovenop het jacht. De ergonomisch vormgegeven trap leidt u naar een verrassend ruim dek. Hier bevinden zich de stuurstand voorzien van alle gewenste apparatuur en een heerlijke loungebank. Indien gewenst kan tevens een koelkast en spoelbak worden geïntegreerd, want eenmaal boven wilt u zo lang mogelijk genieten van het ongelofelijke zicht rondom.


Oogstrelend design

Met de Discovery Flybridge lanceert Super Lauwersmeer een jacht dat uniek is in haar soort. Een 14 meter lang stalen Flybride jacht met een spraakmakende uitstraling is in deze klasse ongekend. De meeste Flybridges hebben veel meer lengte nodig om een dusdanige uitstraling te krijgen. Het lijnenspel uit de hand van de geroemde ontwerper Arnold de Ruyter gecombineerd met de praktische en innovatieve eigenschappen van Super Lauwersmeer zal voor velen dan ook een droom in vervulling laten gaan.


Technische innovaties

Standaard wordt de Discovery Flybridge als waterverplaatser geleverd met een 150 of 220 pk sterke dieselmotor. Liefhebbers van snelheid kunnen tevens kiezen voor de semi-displacement versie welke met dubbele 370 pk sterke motoren en een geoptimaliseerd onderwaterschip in staat is om een topsnelheid van meer dan 20 knopen te behalen. Innovaties als de fluisterstille Vetus Rimdrive boegschroef alsook de Whisper Power stille stroom - welke een een generator overbodig maakt - behoren tot de mogelijkheden.

Comfort zoals thuis

Aan boord van de Discovery Flybridge wordt u het comfort geboden zoals u dat thuis gewend bent. De aan de kuip grenzende - en daardoor prachtig centraal gesitueerde - keuken is van alle gemakken voorzien. Van een vaatwasser en koelkast tot een oven en zelfs een Quooker. Loopt u verder naar voren dan komt u uit in de salon met prachtige hoekbank en een fantastisch panoramisch zicht rondom. Het innovatieve karakter van Super Lauwersmeer komt ook hierbij weer naar voren. De trap naar het bovendek is zoveel mogelijk open gehouden en erachter is glas geplaatst zodat het zicht praktisch net zo goed is als in de open kuip.


Grote eigenaarshut

Loopt u de salon door dan bevindt zich helemaal voorin een ergonomisch ontworpen trap waarmee u benedendeks komt. Daar bevinden zich twee hutten. Helemaal voorin het schip treft u de ruime eigenaarshut met centraal geplaatst Frans bed aan. Rondom het bed is veel bewegingsvrijheid, zowel in de breedte alsook in de hoogte. De grote hang- en legkasten alsmede een grote lade onder het bed maken het mogelijk om voor elke gelegenheid het juiste outfit aan boord te hebben.

Ruime natte cel

Aan bakboordzijde bevindt zich een gastenverblijf voor twee personen. Daar is tevens ruimte voor een wasmachine/droger en grote diepvries.

De natte cel bevindt zich aan stuurboord. Opvallend is de mooie ruime douchecabine welke dankzij een glazen wand gescheiden wordt van het badmeubel en het toilet. Natte voeten worden hierdoor voorkomen.

Geschikt voor lange en avontuurlijke reizen

Net als elke Super Lauwersmeer is ook de Discovery Flybridge gericht op het bieden van comfort zoals u dat thuis gewend bent. Zodoende is elke vierkante centimeter optimaal benut voor leef- en opbergruimte. Uw (elektrische) fietsen passen perfect in de ruimte onder de open kuip, een kelder in de salon maakt het inslaan van proviand voor een lange reis geen enkel probleem en in de keuken zitten innovatieve oplossingen om zoveel mogelijk keukengerei en ingrediënten kwijt te kunnen. Het reeds genoemde grote Franse bed, de ruime douchecabine met glazen deur alsook de aanwezige wasmachine/droger en diepvries maken de Discovery Flybridge uitermate geschikt voor een lange reis naar Zuid-Europa, Scandinavië of comfortabele tochten dichter bij huis.


Wereldprimeur op de HISWA te Water 2016

De Super Lauwersmeer Discovery 45 Flybridge beleeft haar wereldprimeur op de HISWA te Water 2016 welke gehouden wordt van 30 augustus t/m 4 september 2016 in de Amsterdam Marina. De Flybridge zal er zij-aan-zij liggen met de Discovery 45 OC (open kuip) welke vorig jaar op de HISWA haar werelddebuut beleefde.

/ Meer foto's van de Discovery Flybridge ->


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook