Wereldpremière Discovery 46 OC ‘Longroof’ op Motorboot Sneek 2022

Super Lauwersmeer zal van 8 – 10 april met een wereldprimeur vertegenwoordigd zijn op Motorboot Sneek. Tijdens de voorjaarsshow van het evenement beleeft de Discovery 46 OC ‘Longroof’ haar wereldpremière.


De inmiddels tot een begrip uitgegroeide botenshow in Sneek markeert ook dit voorjaar de start van het nieuwe watersportseizoen. Reden genoeg voor ons om met een wereldprimeur naar het evenement te komen.

Doorlopend salondak

Op 8, 9 en 10 april bieden wij u de gelegenheid om voor de eerste keer aan boord te stappen van de Discovery 46 OC ‘Longroof’. Uniek aan dit model is dat het salondak doorloopt boven de open kuip. Hierdoor zijn binnen en buiten nog meer met elkaar verbonden.


Nog meer comfort in de zomer én de winter

Met de Discovery 46 OC ‘Longroof’ is het vaarseizoen nog verder te verlengen zonder verlies van comfort. De speciaal voor dit model ontwikkelde ronde bank maakt het mogelijk om een kuiptent te installeren die perfect aansluit op het dak en de salon. Hierdoor loopt u ook op minder mooie dagen warm en droog naar binnen en buiten. Op zonnige dagen zorgt de ‘Longroof’ juist voor bescherming.


Designhoogstandje

Zoals het een Super Lauwersmeer betaamt werd ook deze eerste Discovery 46 OC ‘Longroof’ ontwikkeld op verzoek van en in samenwerking met de klant. Het Belgische echtpaar dat voor dit open kuip jacht koos heeft intensief samengewerkt met onze ontwerper Arnold de Ruyter zodat het doorlopende salondak een perfect optische uitwerking kreeg. De zwarte stijlen in combinatie met het witte dak geven het gevoel alsof het dak zweeft. De Longroof-versie van de Discovery OC krijgt daardoor een unieke uitstraling.

Ruimtelijk

Voor de eerste maal werd de Discovery 46 OC ook uitgerust met een keuken volledig aan stuurboordzijde. Eerdere 46 OC-modellen kenden een hoekkeuken. Dit tot ‘Good Times’ gedoopte jacht heeft hierdoor een nog opener en ruimtelijker gevoel en laat de kuip en salon echt samensmelten zodra de deuren geopend zijn.

Première op Motorboot Sneek

Wilt u graag een keer aan boord stappen van deze wereldprimeur dan nodigen wij u van harte uit ons in Sneek te bezoeken. Ze ligt hier zij-aan-zij met de Discovery 47 AC ’N joy’ en bovendien tonen we in Sneek voor de eerste maal levensgrote afbeeldingen van het interieur van ‘Project 54’. Graag tot ziens op 8, 9 of 10 april aan de Hendrik Bulthuisweg 13 in Sneek.Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook