Super Lauwersmeer op de voorjaarsshow van Motorboot Sneek 2024

Het weekend van 5, 6 en 7 april staat in het teken van Motorboot Sneek. De tweemaal per jaar gehouden watersportbeurs maakt zich in dat weekend op voor de voorjaarseditie van 2024. Wij meren er aan met twee modellen uit de Discovery-lijn en luiden er ons jubileumjaar in.


Voor wie Motorboot Sneek al eerder heeft bezocht vindt ons op de vertrouwde plek aan de Hendrik Bulthuisweg 13 (in Sneek). U kunt er ‘voor de deur’ parkeren en we verwelkomen u graag in onze verwarmde hospitality tent.

Aftrap 55-jarig jubileum

Deze editie van de show heeft voor ons een speciaal tintje; we luiden er onze festiviteiten ter gelegenheid van ons 55-jarig jubileum in. Als bezoeker aan onze stand nemen wij mee op reis door onze geschiedenis. Highlight vormt de introductie van het jubileummagazine dat we speciaal voor deze gelegenheid hebben gemaakt. Een magazine vol met prachtige verhalen van onze klanten en hun beleefde reizen.

Tijdens uw bezoek heeft u de mogelijkheid voor een rondleiding aan boord van de Discovery 42 OC en Discovery 47 AC die er liggen aangemeerd.

Discovery 47 AC 'Beluga'

De in Sneek te bezichtigen Discovery 47 AC 'Beluga' is in 2023 te water gelaten. We bouwden het schip in opdracht van Michel van Elmpt en zijn vrouw Marieke. In ons jubileummagazine vertellen zij uitgebreid over het bouwproces en hun droom om een reis naar Scandinavië te maken.

Discovery 42 OC 'De Kwakel'

Zij-aan-zij met de 47 AC ligt de 42 OC 'De Kwakel'. Aad en Marleen van Dorp ontmoetten ons een aantal jaren geleden op deze zelfde plek en lieten hun Discovery 42 OC bouwen. Voor hen een droom die uitkwam. Het verhaal van Aad en Marleen leest u eveneens in ons jubileummagazine alsook op onze website.

Viert u met ons mee?

Graag tot ziens op 5, 6 en 7 april op Motorboot Sneek. Vier samen met ons de aftrap van ons jubileumjaar en ontvang het allereerste exemplaar van het Super Lauwersmeer Jubileummagazine.

Wilt u graag verzekerd zijn van onze onverdeelde aandacht dan bieden wij u de mogelijkheid om een afspraak met ons in te plannen voor vrijdag (5), zaterdag (6) of zondag (7) april.Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook