Super Lauwersmeer op de najaarsshow van Motorboot Sneek 2023

Het weekend van 3, 4 en 5 november staat in het teken van Motorboot Sneek. De tweemaal per jaar gehouden watersportbeurs maakt zich in dat weekend op voor de najaarseditie van 2023. Wij meren er aan met onze award-winnende SLX54 en een recent nieuw gebouwde Discovery 47 AC.


Voor wie Motorboot Sneek al eerder heeft bezocht vindt ons op de vertrouwde plek aan de Hendrik Bulthuisweg 13 (in Sneek). U kunt er ‘voor de deur’ parkeren en we verwelkomen u graag in onze verwarmde hospitality tent. Tijdens uw bezoek leiden wij u vervolgens met plezier rond aan boord van de Discovery 47 ACen SLX54 die er liggen aangemeerd.

Veelgeprezen Discovery 47 AC

De in Sneek te bezichtigen Discovery 47 AC is deze zomer te water gelaten. Het moderne achterkajuit-jacht laat de mogelijkheden van de veelgeprezen Discovery-lijn zien. Ook dit jacht is qua kleur, stijl en uitvoering geheel door de klant naar wens gepersonaliseerd.

Award-winnende SLX54

Zij-aan-zij met de Discovery ligt onze award-winnende SLX54. Het schip was eerder te zien op Motorboot Sneek en maakte bovendien haar debuut tijdens Boot Düsseldorf en de HISWA te Water. Deze SLX54 is een unieke kans voor u. Want na Motorboot Sneek zit haar ‘functie’ als demo erop en kan ze van u zijn. Meer informatie hierover leest u in ons uitgebreide verhaal hierover.

Zien we u in Sneek?

Graag tot ziens op 3, 4 of 5 november op Motorboot Sneek. Wilt u graag verzekerd zijn van onze onverdeelde aandacht dan bieden wij u de mogelijkheid om een afspraak met ons in te plannen voor vrijdag (3), zaterdag (4) of zondag (5) november.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook