Super Lauwersmeer met Discovery 45 AC & 46 OC op Motorboot Sneek

Met zowel het achterkajuit-schip (Discovery 45 AC) alsook de open kuip (Discovery 46 OC) laat Super Lauwersmeer de veelzijdigheid van haar modellengamma zien. Beide modellen zijn in samenspraak met de eigenaren geheel naar eigen wens ingedeeld en naar smaak afgewerkt.


Puur maatwerk voor Discovery 45 AC


Hét visitekaartje van het maatwerk dat Super Lauwersmeer kan bieden is de Discovery 45 AC 'Black & White' die haar werelddebuut beleefde op de bootshow in Düsseldorf. Het jacht werd door haar eigenaren in een unieke kleurstelling uitgevoerd en het interieur werd geheel op hun wensen afgestemd. Wie vanaf het achterdek afdaalt in de salon zal daar worden verrast door een gezellige leefruimte. Dankzij de keuken in de salon en de grote gezellige eettafel met bank, voelt de salon aan als een echte woonkeuken. Daardoor biedt dit achterkajuit-jacht de beleving van een open kuip.

Bevestiging van de kwaliteit met Discovery 46 OC


De in Sneek eveneens aanwezige Discovery 46 OC bevestigt de kwaliteit van de Friese die volgend jaar haar 50-jarige bestaan viert. Het schip is al drie seizoenen in gebruik en ondanks het intensieve gebruik van de familie Baars, die zo’n 7 maanden per jaar varen, verkeert het nog altijd in nieuwstaat.

Bezoek ons in Sneek

Wij heten u van harte welkom om tijdens Motorboot Sneek aan boord te stappen van deze twee modellen. U vindt Super Lauwersmeer aan de Hendrik Bulthuisweg 13 (Sneek).

Meer informatie over de Discovery 45 AC ->

Meer informatie over de Discovery 46 OC ->


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook