​SLX54 genomineerd voor ‘Dutch Boat of the Year 2023’

Na het winnen van de Europese titel is de SLX54 nu ook in de race om in Nederland een prestigieuze prijs in ontvangst te nemen. De jury, bestaande uit prominenten uit de watersportbranche, heeft de SLX54 genomineerd voor de titel ‘Dutch Boat of the Year 2023’.

De jury was bijzonder goed te spreken over de hoge kwaliteit van de voorgedragen jachten. “In alle categorieën zijn bijzondere innovatieve elementen verwerkt. Dat toont aan dat de branche de voortdurend wijzigende wensen van moderne watersporters goed verwerkt in haar nieuwe producten.”, aldus juryvoorzitter Arjen Rahusen.

Wederom een bewijs

“Wij zijn bijzonder verheugd dat de SLX54 uit de vele voordrachten is geselecteerd tot een van de drie kanshebbers”, aldus Bastiaan Jousma, werfeigenaar van Super Lauwersmeer. “Het is wederom een bewijs dat de SLX54 een innovatief schip is dat tot de verbeelding spreekt”, zo vervolgt hij.

Te zien op de HISWA

In de dagen voorafgaand aan de HISWA te Water zal de jury de genomineerden uitvoerig testen. Op dinsdag 29 augustus, de avond voor de opening van de HISWA, wordt bekend of de SLX54 ook deze prominente prijs in de wacht sleept. Het schip zal tijdens de HISWA te Water (30 augustus - 3 september) ook te bezichtigen zijn en daar worden vergezeld door de Discovery 46 OC 'Longroof'.Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook