​Skipper test wellness-jacht ‘Vida’

“Deze boot is een eyecatcher”, zo opent watersportjournalist Peter Marienfeld zijn verhaal over de Discovery 47 AC ‘Vida’. “En dat komt niet alleen door de knaloranje rompkleur”, zo vervolgt hij. Het jacht wordt betiteld als ‘vijfsterren comfort’ en ‘eersteklas bouwkwaliteit’.


In het februarinummer van het Duitse watersportmagazine Skipper prijkt de Discovery 47 AC ‘Vida’ op de cover. En die plek heeft het volgens Skipper meer dan verdiend. “Of de kleur je smaak is of niet, de Discovery 47 AC is een beeldschoon gestylede waterverplaatser”, schrijft Marienfeld.


De klantwens centraal

Zoals bij elke Super Lauwersmeer stond ook bij de bouw van de ‘Vida’ de klantwens centraal. “Alles dat technisch mogelijk is en het design van het jacht niet negatief beïnvloedt wordt door het professionele team van Super Lauwersmeer gerealiseerd.”, schrijft Marienfeld. “Van de kiellegging tot de tewaterlating vindt de gehele bouw plaats onder één dak, op de eigen werf”, zo claimt hij verderop in het verhaal.


Jacht met sauna, whirlpool en regendouche

Wat de Discovery 47 AC ‘Vida’ zo uniek maakt is de volledig tot wellness ingerichte achterkajuit. Marienfeld spreekt over een ‘wellness-oase’ waarbij een sauna, whirlpool en regendouche mede garant staan voor het vijfsterren-comfort. Naast de wellness beschikt de achterkajuit over een ruime tweepersoons slaapkamer en een toilet. Voorin het schip is de indeling vergelijkbaar met eveneens een ruime tweepersoons slaapkamer, douche en toilet. Zo kunnen vier personen hun ultieme relax-vakantie beleving aan boord van deze Super Lauwersmeer.


Deze Super Lauwersmeer huren

De ‘Vida’ heeft haar vaste ligplaats in de haven van het bedrijf Müritz-Yacht-Management in Lärz. Zij hebben het schip laten bouwen als onderdeel van hun chartervloot. Wilt u dit vijfsterren-comfort zelf ervaren? Het jacht huren kan via www.yacht-vida.de.

Als eerste op de hoogte van actueel nieuws over Super Lauwersmeer? Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook