​Jubileumdag ter gelegenheid van 50-jarig bestaan

Dit jaar viert Super Lauwersmeer haar 50-jarig jubileum. En dat laat de jachtbouwer niet ongemerkt voorbij gaan. Hoogtepunt vormt de jubileumdag op zaterdag 5 oktober. Die dag bent u van harte welkom voor een kijkje achter de schermen van de jubilerende jachtbouwer.


De geschiedenis gaat terug tot 1969. Het jaar waarin op een boerenerf onder een boom de allereerste ‘Lauwersmeer’ werd gebouwd. Destijds had niemand gedacht dat dit stalen vaartuigje de basis zou leggen voor een werf waar een halve eeuw later droomjachten ontworpen, gebouwd en opgeleverd worden.

Een kijkje achter de schermen

Een dergelijke mijlpaal moet gevierd worden. Op zaterdag 5 oktober is het dan ook feest in Noardburgum. Op de werf gaan de deuren wagenwijd open voor iedereen die een kijkje achter de schermen wil nemen. Van 10.00 – 16.00 uur staat het team van Super Lauwersmeer klaar om u rond te leiden door de hallen waar de casco’s worden gelast, waar de rompen worden gespoten, de techniek wordt ingebouwd en waar het interieur deel voor deel met de hand wordt gecreëerd.


Een haven vol Super Lauwersmeers

Om er een waar Super Lauwersmeer-festijn van te maken, reist een groot aantal klanten met hun Super Lauwersmeer-jacht af naar de werf. Zo ontstaat er in de thuishaven een prachtig beeld van 50 jaar passie voor perfectie. Uiteraard zijn onze onlangs gelanceerde topmodellen daarbij ook aanwezig. Een nautische ambiance vol geschiedenis die u niet wilt missen. Graag tot ziens op zaterdag 5 oktober.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook