Feestelijke afsluiting jubileumjaar op Motorboot Sneek (1-3 november)

55 jaar Super Lauwersmeer. We hebben het volop gevierd. En onszelf en u getrakteerd met onder andere een nieuw model, kledinglijn en jubileummagazine. Tijdens de najaarseditie van Motorboot Sneek sluiten we het jubileumjaar feestelijk af door al deze hoogtepunten samen te laten komen.

Waar Motorboot Sneek dit voorjaar de aftrap vormde, maken we de cirkel rond door tijdens de najaarseditie onze jubileumfestiviteiten ook af te sluiten. In april presenteerden we in de Friese waterstad ons jubileummagazine. Een unieke glossy vol met verhalen van onze klanten, adembenemende foto’s en de geschiedenis in woord en beeld. Het magazine is met veel enthousiasme ontvangen.

Discovery 48 OC

Later in het jaar vierden we feest met onze klanten. Een exclusieve avond voor en met hen. Die avond gaven we hen een exclusieve preview van een nieuw topmodel in de Discovery-serie; de 48 OC. Een 14,55 meter lang jacht die de overtreffende trap vormt van het OC-gamma.

Kledinglijn

Diezelfde avond rolden we ook de rode loper uit voor onze kledinglijn. Een unieke Super Lauwersmeer-collectie bestaande uit jassen, truien, polo’s, overhemden, bodywarmers en zowel een muts als een pet. Te bestellen voor klanten en liefhebbers in de webshop.

Feestelijke climax

Op 1, 2 en 3 november komt dit allemaal samen aan de Hendrik Bulthuisweg 13 in Sneek. In onze verwarmde hospitality tent verwelkomen we u om nog één keer dit bijzondere jaar met ons te vieren. Bekijk hier de kledinglijn, ontvang het jubileummagazine en krijg een preview van de Discovery 48 OC.


Jachten ter bezichtiging

Daarnaast liggen er twee Discovery’s aangemeerd. Zowel een Discovery 46 OC Longroof alsook een Discovery 47 AC liggen klaar om u aan boord te verwelkomen.

Welkom in Sneek!

Een unieke gelegenheid waarvoor wij u graag uitnodigen. Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 november zijn wij van 10.00 – 17.00 uur in Sneek. Wilt u zeker zijn van onze onverdeelde aandacht dan kunt u een afspraak maken. Maar als u ons spontaan bezoekt bent u uiteraard net zo warm welkom. Tot ziens in Sneek!



Nu alvast meer lezen?

Vraag ons jubileummagazine aan

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring.

Een ogenblik geduld…


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook