Uniek jubileummagazine vol inspirerende verhalen

Van de Zweedse archipels tot het marmer op de bergen van Carrara. En van Kopenhagen tot Parijs. Onze klanten genieten van elke reis die zij maken aan boord van hun Super Lauwersmeer. Die verhalen bundelden wij in een exclusief jubileummagazine ter gelegenheid van ons 55-jarig bestaan.


Dag in dag uit maken wij als team van Super Lauwersmeer de dromen van onze klanten waar. Dromen die vaak gaan over het beleven van dierbare momenten en het maken van onvergetelijke reizen. Onze klanten vertellen die verhalen graag aan ons. Maar die zijn zo mooi, dat we ze eigenlijk niet alleen voor onszelf wilden houden. En ook u ermee willen inspireren.

Het jubileummagazine dat we hebben uitgegeven ter gelegenheid van ons 55-jarig bestaan vertelt tal van die prachtige verhalen. Bijvoorbeeld dat van Dhr. Molitor, een gepensioneerde piloot die met volle teugen van zijn pensioen geniet aan boord van zijn Discovery 47 OC. Maar ook het verhaal van de familie Leeuwis die met hun 1300 Spiegelkotter uit 1993 een maandenlange reis maakten door Scandinavië.

De glossy is 80 pagina’s dik en vertelt naast de vele verhalen van onze klanten ook over de geschiedenis van de werf, het vakmanschap en de geweldige hoogtepunten.

Vraag het jubileummagazine nu aan en geniet.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook