Discovery-topmodellen op Motorboot Sneek

Na het werelddebuut tijdens Boot Düsseldorf is nu ook het Nederlandse debuut van de Discovery 47 AC aanstaande. Op 12, 13 en 14 april toont het jarige Super Lauwersmeer hét visitekaartje onder de nieuwste generatie achterkajuit-jachten tijdens Motorboot Sneek.

In het gloednieuwe topmodel stopte de 50-jarige Friese jachtbouwer de ziel en zaligheid van een halve eeuw perfectie. Het resultaat is een panoramische vakantievilla op het water, waarin ruimtelijk comfort, praktisch gemak en een oogstrelend lijnenspel natuurlijk samensmelten.


Verjaardagscadeau

Het 50-jarige bestaan laat de werf uit Noardburgum niet ongemerkt voorbijgaan. Om watersportliefhebbers de kans te geven om mee te delen in de feestvreugde kondigde Super Lauwersmeer onlangs de bouw van vijf gelimiteerde Anniversary Editions van de Discovery 47 AC aan. Het eerste unieke topmodel is al verkocht. Daarnaast zijn er al twee reserveringen gemaakt. Tijdens Motorboot Sneek kunt ook u zich inschrijven op het verjaardagscadeau om stil van te worden.

Binnen- en buitenbeleving

Maar in het hart van de Nederlandse watersport maakt Super Lauwersmeer niet alleen haar reputatie van achterkajuit-bouwer waar. Ook op het gebied van de open kajuit zal de Friese werf in Sneek in het oog springen. Met dank aan de ultieme binnen-/buitenbeleving van de Discovery 47 OC.


Onder de naam Yanos en als excentrieke oranje verschijning, maakte de varende glazen vijfsterren suite vorig jaar zijn debuut op de Hiswa. Dat de Discovery 47 OC niet onopgemerkt bleef, is een understatement. Op de werf in Noordbergum is alweer de derde 47 OC in aanbouw. Laat u zich op Motorboot Sneek ook overtuigen door de royale bewegingsvrijheid in alle vertrekken en de prachtige inval van het licht?


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook