Het beste van twee werelden

Een sportieve uitstraling, gelijkvloerse leefruimte en gezellige open kuip, maar toch buiten kunnen varen. Met de Discovery 46 Flybridge presenteert Super Lauwersmeer de derde telg binnen haar succesvolle Discovery-lijn. De Flybridge combineert de onweerstaanbare uitstraling en het loungegevoel van de Discovery OC met het buiten kunnen sturen van de Discovery AC.

Not all those who wander are lost J.R.R. Tolkien

Ervaar de Discovery Flybridge

Het belangrijkste verschil ten opzichte van de Discovery OC - waarop de Flybridge gebaseerd is - wordt gevormd door het panoramische terras bovenop het jacht. De ergonomisch vormgegeven trap leidt u naar een verrassend ruim dek. Hier bevinden zich de stuurstand voorzien van alle gewenste apparatuur en een heerlijke loungebank. Indien gewenst kan tevens een koelkast en spoelbak worden geïntegreerd, want eenmaal boven wilt u zo lang mogelijk genieten van het ongelofelijke zicht rondom.

Discovery Flybridge
Discovery Flybridge
Discovery Flybridge
Discovery Flybridge
Discovery Flybridge
Discovery Flybridge
Discovery Flybridge
Discovery Flybridge
Discovery Flybridge
Volledige fotogallerij
Sometimes in design one plus one equals three Joseph Albers

Specificaties

De Discovery Flybridge is leverbaar als 46 voet (14 meter).

Discovery 46 Flybridge
Lengte / Breedte / Diepgang 14.00 / 4.36 / 1.20 m
Krachtbron Volvo Penta D3 - 150 pk
Materiaal Staal
Brandstof / Drinkwater 750 / 420 liter
Kajuiten 2/3
Waterverplaatsing 21 ton
CE-Keurmerk B
Prijs € 524.700,- incl. BTW

Kies uw stijl

Voor veel klanten is het een droom om de ultieme combinatie van kleuren en materialen samen te stellen. Maar als u daar bij aan de hand wilt worden genomen, kan dat het beste door de mensen die het design hebben bepaald. Wij geven u dan ook graag een indruk van de mogelijkheden.

Highlights Discovery Flybridge

U wilt geen concessies doen als u geniet. De jachten van Super Lauwersmeer zijn daar volledig op ingericht. Door jarenlange ervaring van onze klanten hebben wij onze jachten keer op keer verder geperfectioneerd en van hedendaagse luxe voorzien. Een greep uit de luxe en features die u dag in dag uit ten volste laat genieten van uw Discovery Flybridge.

« Vorige
Volgende »
“Take the best that exists and make it better”Sir Henry Royce

Geïnteresseerd?

Hebben wij u enthousiast gemaakt over de Discovery Flybridge? We sturen u graag de volledige specificaties en prijslijst toe en nodigen u uit voor een rondleiding op de werf en een proefvaart met de Discovery Flybridge.

Discover the passion of perfection