Luxe schiphuis met inpandige garage

In 2013/2014 is op het terrein van Super Lauwersmeer een complex schiphuizen gebouwd. De luxe schiphuizen bieden plaats aan een jacht van maximaal 16,5 meter en de inpandige garage maakt het mogelijk om uw auto(’s) te parkeren.

Het schiphuis (nummer 3) op het werfterrein van Super Lauwersmeer is gebouwd volgens moderne eisen. Het dak is geïsoleerd en het schiphuis is volledig afgesloten van de andere schiphuizen. Vogels worden geweerd dankzij vogelgaas boven, maar ook in het water. Bovendien zijn de schiphuizen onderling van elkaar gescheiden met tussenwanden en kunt u ’s avonds en in het weekend enkel het terrein op door de automatische toegangspoort. Daardoor heeft u maximale privacy, maar ook een zo veilig mogelijk onderkomen voor uw jacht.

Vanaf het water vaart u gemakkelijk naar binnen dankzij de elektrische garagedeur. De ligplaats in het water is 16,5 meter lang en 5 meter breed (aanpasbaar tot 5,30 meter). Aan zowel stuurboord ( 80 cm ) als bakboord ( 70 cm) heeft u een steiger. Vaart u achteruit naar binnen dan kunt u via het zwemplateau gemakkelijk afstappen naar een ruim 100 cm diepe steiger.

De bijbehorende garage is 6,5 meter breed en 6 meter diep. Ook hierbij heeft u toegang via een elektrisch bedienbare garagedeur. De garage is prettig voor opslag, maar ook om uw auto(‘s) binnen te parkeren als u op reis bent met uw schip.

Voor info:
Bastiaan Jousma
Super Lauwersmeer / Frisian Motor Boats
Tel 0511-442181
Bastiaan@superlauwersmeer.nl

Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook