"Zijn tijd vooruit": Wassersport over de Discovery 45 OC

Claus D. Breitenfeld van het Duitse watersportmagazine Wassersport stapte aan boord van de Discovery 45 OC voor een testvaart. Het resultaat? Een 4 pagina's tellend verhaal om van te dromen.

"Super Lauwersmeer is haar tijd altijd vooruit", zo schrijf Claus D. Breitenfeld. Volgens de Duitse journalist is de Discovery 45 OC hét voorbeeld van tijdloze elegantie, dynamiek en comfort gecombineerd met vooruitstrevende techniek. Hij is lovend over de Discovery open kuip die volgens hem in alle facetten klopt.


Vooruitstrevende techniek
Claus D. Breitenfeld roemt de combinatie van dynamisch design met de enorm doordachte interieurruimte. Bovendien stipt hij de vooruitstrevende techniek aan, staat hij stil bij de goede ergonomie en de fantastische afwerking.

Droomjacht naar wens
Uniek volgens Wassersport is de manier waarop Super Lauwersmeer haar jachten bouwt. De nauwe samenwerking tussen de werf en de klant en het feit dat Super Lauwersmeer haar jachten geheel in eigen huis bouwt zijn volgens Wassersport de garantie voor een droomjacht dat geheel naar eigen wens is samengesteld.

Benieuwd? Lees het gehele verhaal hier.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook