VIP-event op de werf

Op zaterdag 5 oktober organiseren wij een VIP-event op onze werf. Meld u aan en ontvang een exclusief kijkje achter de schermen, sta oog in oog een grote vloot Super Lauwersmeer-modellen en maak als allereerste kennis met de gloednieuwe Discovery 48 OC.

Super Lauwersmeer viert haar 55-jarig bestaan. En dat vieren we in 2024 volop. Dit voorjaar trakteerden we u én onszelf op een schitterend jubileummagazine. Een prachtige glossy met verhalen van onze klanten. Dit najaar vervolgen wij de festiviteiten met een VIP-event op de werf.

Rondleiding op de werf

Bent u benieuwd waar uw toekomstige droomjacht tot leven komt? Waar van eerste schets tot de bouw van het casco en van de techniek tot de betimmering alles onder één dak gerealiseerd wordt? Tijdens het VIP-event krijgt u een exclusieve rondleiding op onze werf. We tonen u de verschillende afdelingen waar onze vakmensen dag in dag uit werken aan de realisatie van watersportdromen.


Klantschepen in onze haven

Maar er is meer. Want behalve een rondleiding door de werfhallen ligt er een grote vloot Super Lauwersmeer-jachten in de haven. Ter gelegenheid van ons jubileum liggen talloze klanten dat weekend afgemeerd in onze haven met hun Super Lauwersmeer. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om onze modellen in allerlei unieke uitvoeringen te zien. Het benadrukt de personalisatie waar Super Lauwersmeer voor staat.

Exclusieve preview Discovery 48 OC

Kom op 5 oktober naar onze werf en wij hebben ook een primeur voor u in petto. U krijgt een exclusieve preview van de gloednieuwe Discovery 48 OC, ons nieuwe topmodel in de Discovery-serie.

Meld u voor 1 oktober aan via deze link. En wij verwelkomen u graag op zaterdag 5 oktober in Noardburgum.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook