Varen Magazine beoordeelt Discovery AC als 'kampioen op het water'

Het Belgische magazine Varen is onder de indruk van de Super Lauwersmeer Discovery AC. In het juli/augustus nummer schrijft redacteur Koen Vanderpoorten een ware lofzang. Met trots delen wij deze woorden dan ook met u.

Dit voorjaar stapte de redacteur van Varen Magazine in Gent aan boord van de Super Lauwersmeer Discovery 45 AC. Hij stak zijn enthousiasme tijdens de vaartest al niet onder stoelen of banken: "Dit schip geeft het gevoel van een luxeappartement op het water", liet hij ons weten.

Een luxueuze appartement

In de vaartest die in het juli/augustus-nummer van Varen is verschenen looft hij met name het interieur: "Een echte Hollandse staalbouw, evenwel op een doordachte manier vormgegeven. De Discovery is niet alleen een erg mooi ingericht schip, ook een erg huiselijke. Het lijkt echt alsof je in een knusse luxueuze flat zit".

Onbetwiste kwaliteit

Volgens Vanderpoorten "ademt alles kwaliteit" en is de Discovery "een jacht die je het als reporter moeilijk maakt, het is immers niet gelukt om iets fout te ontdekken".

Een jacht om op te leven

De conclusie van de vaartest is er dan ook eentje om in te lijsten "De Super Lauwersmeer Discovery mag zonder aarzelen een van de betere Nederlandse staaljachten worden genoemd. De ontwerpers hebben een erg knap staaltje interieurarchitectuur aan de dag gelegd: een inrichting die niet alleen enorm praktisch is, maar ook luxueus en duurzaam afgewerkt. Een echt jacht om op te leven. Voluit te genieten van het leven", aldus de redacteur.

De volledige vaartest kunt u hier lezen.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook