Super Lauwersmeer wederom op tour door Duitsland

Super Lauwersmeer reist opnieuw Duitsland door. Haar Duitse vertegenwoordigers zullen net als vorig jaar ook in 2020 een half jaar lang aanmeren in tientallen verschillende jachthavens en daarbij het schip open stellen voor bezichtigingen en proefvaarten. Met of zonder afspraak.

Papenburg, Hamm, Sehnde, Hamburg, Bremen, Berlijn en Fürstenberg, zomaar een greep uit de vele tientallen havens waar het Duitse vertegenwoordigersechtpaar Andreas en Andrea Koch zal aanmeren. Het idee achter de tour? Dichtbij huis kennis kunnen maken met de Discovery 45 AC als jacht en Super Lauwersmeer als merk. Nu eens niet in de bekende beurssituatie, maar in de vertrouwde atmosfeer op en rond het water.

Alle tijd aan boord

In 2019 maakten Andreas en Andrea reeds een tour met het jacht. Mede dankzij die ervaring kunnen zij alles vertellen over dit jacht, dat gemaakt is voor lange en avontuurlijke reizen. Samen leven zij hun watersportdroom op de Discovery 45 AC. En omdat ze hun medewatersportliefhebbers datzelfde genot gunnen, nemen ze tijdens de tour alle tijd voor u aan boord.

Zo kunt u in alle rust de sfeer, de luxe, het comfort en het praktische gemak van de Discovery 45 AC ervaren. Wilt u weten waar de jubileumtour langs vaart en in welke havens Andreas en Andrea wanneer aanmeren? Bekijk de route op deze speciale pagina of meld u aan om op de hoogte te worden gehouden.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook