Super Lauwersmeer op Boot Holland 2015

Van vrijdag 6 tot en met woensdag 11 februari vindt Boot Holland 2015 plaats. Dé start van het watersportseizoen van 2015. Uiteraard zijn wij hier ook aanwezig en we verwelkomen u graag op onze stand in de Saksenhal (nummer 3080).

Stap aan boord

Op Boot Holland zullen wij onze Discovery 45 AC tonen. Wij nodigen u uiteraard van harte uit om aan boord te stappen en u door ons te laten rondleiden op dit 13,5 meter moderne jacht. Tegelijkertijd laten wij u graag zien hoe de pers de Discovery heeft beoordeeld. Het afgelopen jaar heeft diverse media met de Discovery gevaren en prachtige testen geschreven.

Discovery Open Kuip

Behalve dat wij u graag aan boord laten stappen van de Discovery AC tonen wij u bovendien met veel plezier meer informatie over de Discovery OC welke momenteel in aanbouw is op onze werf in Noordburgum. Dankzij realistische computertekeningen kunnen wij u een goed beeld geven van deze moderne open kuip.

Van harte welkom!

Wilt u Boot Holland 2015 bezoeken dan nodigen wij u van harte uit op stand 3080. Bent u benieuwd naar onze moderne werf dan maken wij eveneens graag een afspraak met u voor een rondleiding. Noordburgum is slechts 20 minuten rijden vanaf Leeuwarden.


Internationaal
bekroond:
Best of Boats finalist 2020 international
HISWA Nominatie motorboot van het jaar
European Power Boat of the year
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook