Super Lauwersmeer op Boot Düsseldorf 2020

Van 18 - 26 januari 2020 bieden wij u graag de gelegenheid ons te ontmoeten op Boot Düsseldorf. Tijdens de bootshow laten wij u met plezier kennismaken met ons merk, onze passie en ons visitekaartje: de Discovery 47 AC.


Met de vorig jaar tijdens Boot Düsseldorf als wereldprimeur gepresenteerde Discovery 47 AC gaven wij de aftrap voor de viering van ons jubileumjaar. Een prachtig jaar met vele hoogtepunten waaronder een fantastisch jubileumfeest voor onze klanten en relaties.

Modern design, doordachte indeling

In het afgelopen jaar werd de Discovery 47 AC veelvuldig getest door de internationale watersportmedia en de reacties waren overweldigend. Sommige journalisten kwamen superlatieven tekort en prezen het moderne design, de doordacht indeling en de ongekende mogelijkheden wat betreft personalisatie.

Groot succes

Dit jaar in Düsseldorf laten wij wederom een witte Discovery 47 AC zien, maar ditmaal met een compleet andere indeling. Dat niet alleen journalisten overtuigd zijn wordt bewezen door de vele orders die we afgelopen jaar voor het nieuwe jacht hebben mogen ontvangen. Alle vijf de gelimiteerde 'Anniversary Editions' zijn inmiddels verkocht en op de werf wordt volop gebouwd.

Boot Düsseldorf 2020

Wij begroeten u graag op Boot Düsseldorf. Dit jaar niet in hal 17, maar in de gloednieuwe hal 1 (standnummer B04). Tot ziens in Düsseldorf!


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook