Super Lauwersmeer oogst lof met nieuwe interieurconcept

Op Boot Düsseldorf, dat zaterdag haar deuren opende, presenteerde Super Lauwersmeer het gloednieuwe interieurconcept voor de Discovery. Na een drukbezocht weekend kunnen we met veel tevredenheid concluderen dat de reacties lovend zijn.

Noem het gerust gewaagd en trendsettend. Want waar menig jacht nog heel 'scheeps' en traditioneel oogt, heeft Super Lauwersmeer met de in Düsseldorf tentoongestelde Discovery 45 AC uitgevoerd in Executive Line-uitvoering, daarmee definitief afgerekend. Het interieur oogt licht, modern en een klasse hoger dan het publiek zou verwachten bij het aan boord stappen. Wanneer men via het achterdek de kajuit instapt zijn de reacties dan ook lovend. Velen kunnen een glimlach niet verbergen en spreken de gebroeders Jousma, de eigenaren van Super Lauwersmeer, met veel positieve woorden toe. Voor velen voelt het interieur van de Discovery als een gezellige en moderne huiskamer waar hetzelfde comfortniveau als thuis wordt bereikt. En daarmee is het gestelde doel bereikt.

Executive Line

De Discovery 45 debuteerde vorig jaar op Boot Holland, maar bereikt in Düsseldorf een heel ander niveau. Waar het instapmodel – tegenwoordig 'Comfort' genaamd – op Boot Holland al positief werd ontvangen, mag de in 'Executive Line' uitgevoerde Discovery 45 AC in Düsseldorf pas echt met de eer strijken. Letterlijk en figuurlijk, want de in het model ingerichte wasruimte, compleet met wasmachine, wasmanden en ingebouwde strijkplank, vormt duidelijk een tweede troef. Ook de volwaardige koelkast, de kelder in de keuken, grote hoeveelheid lades en volwaardige kasten alsook de ruime bedden en de grote douche vallen het publiek in positieve zin op.

Schiphuis

De 13,50 meter lange Discovery 45 (prijs vanaf € 349.000,-) ligt nog tot en met zondag 26 januari te schitteren op Boot Düsseldorf. Het schip zal daarna weer naar de werf in Noordburgum worden getransporteerd om daar aan haar trotse eigenaren te worden afgeleverd. Uit het oog verliezen doet de werf het jacht echter niet. De eigenaren hebben een schiphuis gekocht op de aangrenzende haven. Geïnteresseerden kunnen hierdoor gemakkelijk de Discovery 45 komen bezichtigen.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook