Super Lauwersmeer met twee wereldprimeurs op de HISWA te Water

De komende HISWA te Water 2015 zal Super Lauwersmeer met maar liefst twee wereldprimeurs de show stelen. Zowel de Evolve OC alsook de gloednieuwe Discovery OC beleven tijdens de Amsterdamse bootshow hun werelddebuut.

Super Lauwersmeer mag dan bekend staan als bouwer van kotters en kruisers, de nieuwe koers laat zien dat een open kuip ook prima binnen het gamma past. Op de HISWA in Amsterdam presenteert Super Lauwersmeer maar liefst twee open kuip-modellen: de Discovery OC en de Evolve OC.


Begeerlijke uitstraling

Beiden OC's zijn ontworpen door Arnold de Ruyter en laten zien dat design een absolute hoofdrol heeft gespeeld. Het zijn jachten met een begeerlijke uitstraling. De Evolve is de chiquere van het stel, de Discovery nog meer sportief gelijnd.

Lounge-gevoel

De beide open kuip-modellen bieden een 'ultiem lounge-gevoel'. Vanuit de kuip loopt u gelijkvloers naar de keuken die zich bij de Discovery OC zelfs helemaal achterin het schip bevindt. De kuip en de keuken vormen daarmee een mooi geheel.

Afmetingen

De Discovery OC is leverbaar in 12,5 en 13,5 meter, de Evolve OC in 14,6 en 15,99 meter. Beide jachten zullen tijdens de HISWA te Water te zien zijn. Super Lauwersmeer nodigt u van harte uit om haar wereldprimeurs te komen bekijken op stand A.04.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook