Super Lauwersmeer met twee jachten op Voorjaarsshow Sneek

In het weekend van 10, 11 en 12 april zal Super Lauwersmeer deelnemen aan de Voorjaarsshow in Sneek. Tijdens dit weekend stellen vele Sneker watersportbedrijven hun deuren open en zal Super Lauwersmeer met twee van haar jachten eveneens afmeren.

Dit jaar vindt voor de elfde maal Motorbootsneek plaats. Het evenement is in de jaren uitgegroeid tot een groot succes en voor veel (potentiële) jachteigenaren een mooie kans om het actuele modelaanbod te bekijken. Super Lauwersmeer zal met twee van haar jachten afmeren aan de kades bij een collega jachtbouwer aan de Hendrik Bulthuisweg 13.

Discovery 45 AC

De veelgeprezen Discovery 45 AC zal na het recente optreden op Boot Holland ook in Sneek te zien zijn. Het 13,5 meter lange stalen motorjacht is afgelopen jaar enorm geprezen door de media en laat zien dat kwaliteit in combinatie met een goede prijs (de Discovery-serie is er vanaf € 309.000,- incl. BTW) hand in hand gaan.

Evolve 46 OC

Motorbootsneek vormt tevens het debuut van de Evolve 46 OC. De gloednieuwe 14 meter lange open kuip zal tijdens het evenement voor het eerst haar publieke optreden maken.

Komt u ook?

Wij nodigen u uiteraard van harte uit om op vrijdag 11, zaterdag 12 of zondag 13 april bij ons aan boord te komen. Wilt u ook een kijkje nemen op onze werf? Wij maken graag een afspraak om rondgeleid te worden op onze werf.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook