Super Lauwersmeer met twee jachten op Motorboot Sneek

In het weekend van 7, 8 en 9 april heten wij u van harte welkom om kennis te komen maken met Super Lauwersmeer. De Friese werf zal deelnemen aan Motorboot Sneek en u daar de kans bieden om aan boord te stappen van twee van haar modellen.

Super Lauwersmeer zal tijdens Motorboot Sneek de Discovery AC en Discovery OC afmeren. De achterkajuit en open kuip uit de Discovery-serie zijn in de afgelopen jaren met veel succes ontvangen en door de internationale pers bejubeld. Beide modellen geven blijk van de bijna 50 jaar ervaring van de werf wat resulteert in een eigentijds design gecombineerd met veel praktische eigenschappen, een fantastische afwerking en doordacht concept.


Open kuip met maatwerk interieur

De vorig jaar geïntroduceerde Discovery OC (open kuip) zoals die getoond wordt in Sneek meet 14 meter lengte en beschikt over een interieur dat geheel naar de wens van de eigenaar is ingericht. Kenmerkend voor de Discovery OC is de geheel gelijkvloerse leefruimte waarbij de salon en kuip naadloos in elkaar overlopen. Daardoor worden binnen en buiten op een prachtige manier bij elkaar betrokken.

In de Discovery OC 'Sunny Life' zoals die in Sneek wordt getoond is de kuip nog sterker bij de salon betrokken. De plafondpanelen van de salon lopen door in het vaste kuipdak. Dankzij (vloer)verwarming in de kuip alsook een tent is deze volledig af te sluiten en wordt deze ook bij minder weer prachtig bij de salon betrokken. Speciaal voor dit model is de rechte bank achterin de kuip omgebouwd tot een U-bank en kunt u aan boord genieten van een enorme salon. Het schip is daarmee uitermate geschikt voor een lang verblijf aan boord. Wat daar tevens aan bijdraagt zijn de grote eigenaarshut, de separate douche- en toiletcel alsook de wasmachine, droger en diepvries welke toegankelijk zijn via een elektrisch te openen en te sluiten luik in de kuip.


Achterkajuit: een echt familieschip

Het tweede schip dat Super Lauwersmeer tijdens Motorboot Sneek laat zien is de veelgeprezen Discovery AC. De Discovery AC (achterkajuit) was de eerste telg in de gloednieuwe Discovery-lijn die naast de genoemde OC inmiddels ook bestaat uit een Flybridge en een Cabrio. Met de achterkajuit-versie van de Discovery heeft Super Lauwersmeer de afgelopen jaren lovende recensies in de internationale pers mogen oogsten. 'Een luxeappartement op het water' en 'Een multifunctioneel jacht, dat zich net zo goed leent voor een comfortabel verblijf in de haven als voor een lange avontuurlijke reis' zijn zomaar twee quotes van gerenommeerde watersportbladen.

De Discovery 45 AC die tijdens Motorboot Sneek te zien is kenmerkt zich als een echt familieschip. Maar het is tevens uitermate geschikt voor de verhuur. In dit specifieke geval is het model dan ook gebouwd voor de Schiffart Yachtcharter die de Discovery als vlaggenschip in haar verhuurvloot gaat opnemen. Aan boord zijn zes vaste slaapplaatsen. In de achterkajuit vindt u de eigenaarshut met groot tweepersoons bed, een douche/toilet alsook een hut met een stapelbed. Voorin het schip is tevens een ruim tweepersoons bed te vinden alsmede een tweede douche en toilet. De ruime salon beschikt over twee zitgroepen, de ruime keuken beschikt over een volwaardige koelkast en diepvries en aan boord is alle beschikbare ruimte benut voor kasten en andere opbergruimtes. Dankzij het speciaal geoptimaliseerde onderwaterschip heeft de Discovery 45 AC zeer goede vaareigenschappen en een laag verbruik.


Van harte welkom

Tijdens Motorboot Sneek heten wij u van harte welkom aan boord van de Discovery OC en AC voor een uitgebreide rondleiding en een kennismaking met de eigenaren van de werf. U vindt ons tijdens Motorboot Sneek aan de Hendrik Bulthuisweg 13 (Sneek).
Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook