Super Lauwersmeer met Discovery-serie op Motorboot Sneek 2016

In het weekend van 28, 29 en 30 oktober vindt in Sneek de Najaarsshow plaats. Super Lauwersmeer zal hierbij aanwezig zijn met de Discovery-serie en heet u van harte welkom aan boord van de Discovery 45 AC en Discovery 45 Flybridge.

Op Motorbootsneek zal Super Lauwersmeer twee van haar modellen tonen, elk met een eigen stijl. De Super Lauwersmeer 45 Flybride, die afgelopen zomer op de HISWA te Water haar werelddebuut beleefde, zal veel aandacht trekken. Het markante en modern gelijnde schip is absoluut een bezoek waard.

Discovery AC

Zij-aan-zij met de Discovery Flybridge schittert ook de veelgeprezen Discovery AC in Sneek. De praktische en stijlvolle achterkajuit heeft dankzij lovende reacties in de internationale pers de afgelopen jaren veel faam opgebouwd.Welkom aan boord

Tijdens Motorbootsneek bent u van harte welkom om onze jachten te komen bekijken. Wij nodigen u uit aan boord, waar wij u graag meer vertellen over de mogelijkheden en u – indien gewenst – informeren over onze andere jachten; de Discovery OC (open kuip) of vorig jaar nieuw geïntroduceerde Evolve OC bijvoorbeeld.

Locatie

Super Lauwersmeer is te vinden aan de kades bij een collega jachtbouwer aan de Hendrik Bulthuisweg 13 in Sneek. Voor meer informatie verwijzen wij u ook naar www.motorbootsneek.nl


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook