Super Lauwersmeer Discovery 47 AC op Boot Düsseldorf 2019

Een gloednieuw topmodel waar de ziel en zaligheid van 50 jaar passie voor perfectie inligt. Aan die uitdaging bouwde Super Lauwersmeer de afgelopen maanden op de werf in Noordburgum. Met de Discovery 47 AC presenteert de Friese jachtbouwer een panoramische vakantievilla op het water. Nieuwsgierig? Op Boot Düsseldorf zal de nieuwe achterkajuit haar wereldpremière beleven.Alle ervaring, kennis en kunde stopte de Friese jachtbouwer in dit ontwerp dat het ruimtelijke comfort en het praktische gemak van de AC-lijn combineert met het moderne design van de OC-modellen. Een samensmelting die velen voor onmogelijk achtten, maar die nu wel degelijk een gloednieuw topmodel oplevert. Met deze eigentijdse hotspot zet Super Lauwersmeer haar traditie als bouwer van achterkajuiten weer volop in de schijnwerpers.


Comfort, luxe, ruimte

En hoe! Dankzij een lengte van liefst 14,3 meter beschikt de Discovery 47 AC over het grootste vloeroppervlakte en meest royale interieur dat de werf ooit bouwde. Een hotelkamer als eigenaarshut, een compleet ingerichte wasserette, een badkamer en keuken zoals thuis en een gastenverblijf dat net zo goed dienst zou kunnen doen als eigenaarshut. Alles behoort tot de mogelijkheden. Of het nou in de achterkajuit of in het voorschip is; het comfort, de luxe en de ruimte zijn overal. Met een stahoogte van 2,05 meter vormt de salon hierin de overtreffende trap. Dankzij de gigantische raampartij van de opbouw overvallen daar het open karakter en de prachtige inval van daglicht u. Alsof u een varende serre binnentreedt!


Panoramisch uitzicht

Ruim bemeten is ook het achterdek, wat talrijke praktische voordelen oplevert. Het zwemplateau ligt hoger dan gewoonlijk en de treden van de trap richting het achterdek dieper. Bovendien is de stuurstand zo gepositioneerd dat er een enorme ruimte en een panoramisch uitzicht ontstaat. En dan is er ook nog de multifunctionele kap. Met enkele simpele klikken kiest u zelf voor een dichte kap, een bimini of cabriolook.

Oogstrelend lijnenspel

Zo zorgen de royale afmetingen en kleinste details van de 47 AC overal voor vakantievilla-comfort. Toch gaat dit nergens ten koste van het design, want het moderne lijnenspel is een lust voor het oog. Het langgerekte silhouet geeft het jacht een ranke vorm, met het rechte steven als uniek kenmerk. De sportief geplaatste voorramen en het windscherm met unieke looks, de aluminium radarbeugel en de getrapte kap lopen in een vloeiende lijn in elkaar over. En ook de wangen vormen een symmetrisch en gestroomlijnd geheel.

Ultieme watersportdroom

De samenbundeling van een halve eeuw aan klantideeën, -wensen en -behoeften levert een sublieme standaarduitvoering op. Maar Super Lauwersmeer zou Super Lauwersmeer niet zijn als deze niet op maat in te delen is. Zo kunt u de keuken ook bovenin de salon plaatsen, de eigenaarshut in het voorschip en de derde hut als wasserette laten dienen. Op die manier levert Super Lauwersmeer met het maatwerk van de Discovery 47 OC uw ultieme watersportdroom af.

Debuut op Boot Düsseldorf

De allereerste Discovery 47 AC zal van 19 - 27 januari te bezichtigen zijn op Boot Düsseldorf 2019 (Hal 17 / A04). Wij nodigen u van harte uit op onze stand voor een rondleiding aan boord en meer informatie.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook