Super Lauwersmeer Discovery 45 AC 'Siam' (2017) te koop

Wat als je met twee volwassen echtparen graag vele reizen maakt? Dan is naast gezelligheid ook een stukje privacy heel belangrijk. Super Lauwersmeer bouwde in 2017 dit unieke schip op basis van deze klantwens. Het schip ligt wegens omstandigheden nu te koop en daarmee is het voor u een prachtige kans op een extreem rijk uitgerust en uniek schip.


De klant waarvoor Super Lauwersmeer deze unieke Discovery 45 AC gebouwd heeft trok er graag met vrienden op uit. De vrienden lieten speciaal daarvoor twee riante master bedrooms in het schip plaatsen met elk een eigen badkamer. Centraal in het schip vinden we de salon; de ontmoetingsplek.


Met deze Discovery 45 AC 'Siam' laat Super Lauwersmeer zien hoever het maatwerk kan gaan in haar modellen. We nemen u graag mee aan boord:

Wie vanaf de steiger achterop de Discovery 45 AC ‘Siam’ stapt ontdekt al meteen één van de specifieke wensen: een verlengd zwemplateau. Deze is niet alleen gerealiseerd voor een nog betere opstap, maar ook om vier volwaardige fietsen mee te kunnen nemen op reis.


Comfortabel buiten zitten

Loop via de ergonomisch vormgegeven trap naar boven en het ruimte achterdek zal meteen in het oog springen. De kuipbank is hier verder vergroot en de extra grote tent maakt het mogelijk zeer ruim en comfortabel ‘buiten’ te kunnen zitten. Dankzij de innovatieve kapconstructie en neerklapbare radarbeugel is het mogelijk om ook routes met beperkte doorvaarthoogtes in Frankrijk te ontdekken en in een handomdraai te kiezen tussen een bimini of volledig dichte kap.

Ruime salon

Wanneer u vanaf het achterdek afdaalt in de salon komt het maatwerk pas echt tot uiting. De salon is ingericht om met vier volwassenen avonden lang lekker aan tafel te kunnen zitten. Er is zelfs een extra koelkast in de salon zodat een koud drankje altijd binnen handbereik is.


Veel opbergruimte

Praktisch gemak speelt in deze Discovery 45 AC een hoofdrol. Mede daarom werd bijna alle holle ruimte in het schip gebruikt om opbergplaats te creëren. Van leg- en hangkasten tot lades en zelfs een kelder in de keuken. Achterin het schip is bovendien een laundry met wasmachine, droger en een strijkplank.


Twee grote hutten en twee volwaardige badkamers

Zowel voor- alsook achterin het jacht zijn een grote slaaphut en zeer ruime badkamer gesitueerd. Zodoende kun je met twee echtparen samen genieten van heerlijke lange reizen en toch ook voldoende privacy hebben. De hut in de achterkajuit is voorzien van een groot vluchtluik in de spiegel. Het schip heeft geheel vlakke vloeren en is van alle gemakken voorzien. Van vloerverwarming tot airco en van een Quooker tot een vaatwasser en grote koelkast met diepvrieslades.


Ultiem vaarplezier

De Discovery 45 AC wordt in alle testen al geprezen om haar vaareigenschappen. De stabiliteit, koersvastheid en het geluidsniveau aan boord worden geroemd door de media. De eigenaren van deze Discovery 45 AC hebben zichzelf getrakteerd op werkelijke alle comfortverhogende zaken die daar nog een schepje bovenop doen. Zo zijn de (extra zware 160 kgf) boeg- en hekschroef alsook de ankerlier op afstand bedienbaar. Verder is de uitlaat voorzien van een extra demper, is er een stuurautomaat (met afstandsbediening) en moet navigeren en communiceren kinderspel worden dankzij de kaartplotter (GS 165), AIS, marifoon alsook Wifi en 4G.

Comfort zoals thuis

Deze Discovery 45 AC is hét toonbeeld van Super Lauwersmeer haar visie op het bieden van comfort zoals thuis, maar dan op het water. Het 14 meter lange achterkajuit-jacht is een luxeappartement op het water dat maximaal demonstreert hoe Super Lauwersmeer samen met haar klanten aan droomschepen bouwt.

Prijs: 453.000 euro

Wilt u meer weten over dit unieke schip dan kunt u contact opnemen met Bastiaan Jousma per mail bastiaan@superlauwersmeer.nl of telefoon +31 (0)511 44 21 81.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook