Super Lauwersmeer bootshow op de werf

Nu de HISWA te Water is geannuleerd organiseert Super Lauwersmeer haar eigen bootshow. Van 1 – 4 september openen wij de deuren van onze werf voor u en geven wij u de kans aan boord te stappen van de jachten zoals die op de HISWA te Water zouden liggen.


Wij keken er naar uit om u in Lelystad tijdens de HISWA te Water weer aan boord te mogen verwelkomen van twee van onze prachtige Discovery’s. Helaas gaat het evenement niet door, maar daarom bieden wij u wel een alternatief met onze eigen bootshow.

Op woensdag 1, donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 september openen wij de deuren van onze werf. Wij geven u daarmee niet alleen de mogelijkheid om aan boord te stappen van de Discovery 47 AC ’N joy’ en Discovery 47 OC ‘Pursuit of Happiness’ maar laten u tevens zien hoe onze jachten van casco tot afbouw op onze werf tot stand komen. Hiermee krijgt u een nog veel beter beeld van Super Lauwersmeer dan we u tijdens de HISWA kunnen geven. Tevens zullen er op de werf meerdere modellen te bezichtigen zijn.

Om u de maximale aandacht te kunnen geven vragen wij u een afspraak te maken. Zo bent u verzekerd van een persoonlijke rondleiding op de werf en privacy tijdens de bezichtiging van de jachten. Klik hier om een afspraak te maken.

Graag tot ziens op onze werf in Noardburgum.
Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook