Super Lauwersmeer aan vooravond groots offensief

Super Lauwersmeer maakt zich op voor het belangrijkste jaar uit haar ruim 45-jarige historie. De afgelopen jaren is sterk geïnvesteerd in een gloednieuwe werf, de ontwikkeling van nieuwe modellen en de positionering van het merk. Dat komt in 2015 samen.

Op Boot Holland, (6 t/m 11 februari 2015) staan twee opgetogen eigenaren. De broers Bastiaan en Louis Jousma, sinds 2000 de trotse eigenaren van Super Lauwersmeer, zijn klaar voor de toekomst. "Wij hebben extreem veel geïnvesteerd om ons op te maken voor een glorieuze toekomst", aldus Bastiaan, de oudste van het duo. "Met de verhuizing van Westergeest naar Noordburgum en daarmee het betrekken van een volledig nieuwe werf werden onze toekomstplannen voor het eerst zichtbaar. Vervolgens hebben wij ons sterk gemaakt om de productie op een nog hoger kwaliteitsniveau te brengen en waren we toe aan de ontwikkeling van nieuwe modellen", vervolgt Bastiaan. Broer Louis, voegt er met een glimlach aan toe dat het succes van de Discovery de verdere groei alleen maar gestimuleerd heeft. "Dankzij de Discovery – die in de pers lovend is beschreven - zijn we meer jachten gaan bouwen en hadden we de mogelijkheid om verder te investeren. Iets dat we natuurlijk gedaan hebben. Wij hebben een drang naar perfectie en dan wil je nooit achteroverleunen", aldus Louis.

Twee open kuip's

Het meest tastbare resultaat zal dit voorjaar zichtbaar gaan worden. De broers zullen binnenkort de gloednieuwe Evolve OC te water laten waaraan momenteel de laatste hand wordt gelegd op de interieurafdeling van de werf. Kort daarna zal ook de open kuip-versie van de Discovery zijn debuut beleven. Een nieuwe stap voor de werf die van oorsprong bekend staat om het bouwen van achterkajuiten.Bastiaan en Louis stralen dan ook als ze het verhaal vertellen. Je voelt de passie in elke zin die ze uitspreken. En je ziet het terug in de jachten die tot op het laatste detail doordacht en perfect afgewerkt zijn.

Nieuwe uitstraling

Super Lauwersmeer is klaar voor de toekomst. De nabije toekomst als het aan de beide broers ligt. "Met de nieuwe werf en de ontwikkeling van de nieuwe modellen is het nu tijd om de wereld te laten zien waar Super Lauwersmeer voor staat en waar het naartoe wil", zegt Louis. Behalve de productie en de modellen is er afgelopen jaar dan ook hard gewerkt aan een volledig nieuwe huisstijl die past bij de toekomstvisie van het merk. De afgelopen week gelanceerde nieuwe website is daarvan wat Bastiaan betreft het spraakmakende slotstuk: "Op superlauwersmeer.nl krijg je een prachtig beeld van onze werf, onze passie en onze jachten. De site weet je in de greep te houden dankzij een visuele insteek. Het is voor ons een genot om erdoor te bladeren en te genieten van ons bedrijf. Uiteraard hopen we hiermee onze passie over te kunnen brengen op potentiële klanten die met hetzelfde Super Lauwersmeer-gevoel worden overladen als wij".


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook