Skipper Test Discovery 45 AC: "Feine Friesin"

"De Super Lauwersmeer Discovery 45 AC is een zeer opvallende verschijning, niet alleen vanwege de babyblauwe romp.", zo schrijft het Duitse magazine Skipper in het nummer van april 2017....

"De jachten van Super Lauwersmeer behoren tot de beroemdheden onder de Nederlandse motorjachten. Een resultaat van een werf waarbij alles onder één dak wordt geproduceerd en topkwaliteit de prioriteit heeft." Het zijn de woorden van Skipper-journalist Peter Marienfeld die er nog maar eens mee benadrukt hoe de werf al bijna 50 jaar garant staat voor topkwaliteit. En dat voel je in de doordachtheid van het schip.

Multifunctionele kap

"Te prijzen is het slimme klapmechanisme van de multifunctionele cabriokap alsook de ergonomie van het instrumentenpaneel en het hydraulische roer.", zo vervolgt hij zijn verhaal.

Staalverdringer op topniveau

De lofzang wordt afgesloten met een quote die wij zelf niet beter hadden kunnen omschrijven: "Deze 'feine Friesin' ontpopt zich als een staalverdringer op topniveau. En daarbij hoeft goede smaak niet eens duur te zijn".

Lees het volledige artikel uit Skipper 4-2017 hier in PDF.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook