Nieuwe Evolve 46 OC bijna klaar voor tewaterlating

Op de werf in Noordbergum wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de gloednieuwe Super Lauwersmeer Evolve 46 OC. De 14,60 meter lange open kuip zal begin april te water worden gelaten en is op talloze punten verfijnd ten opzichte van zijn voorganger.

De nieuwe Evolve kenmerkt zich door een eigentijds design in combinatie met klassieke Super Lauwersmeer-elementen. Hoogstaande kwaliteit, een hoge mate van personalisatie en uitstekende vaareigenschappen kenmerken deze Evolve 46 OC. Het jacht, dat op Motorbootsneek voor het eerst aan het publiek wordt getoond, kenmerkt naast zijn nieuwe design nog een primeur: stabilisatoren van Rotorswing.

Voor binnenwateren en op zee

In tegenstelling tot stabilisatiesystemen met vinnen wordt er gebruik gemaakt van snel roterende cilinders, die afhankelijk van de draairichting, een op- of neerwaartse druk genereren. Het grote voordeel hiervan is dat ze ook bij lage snelheden extra stabiliteit kunnen bieden en in ondiep water - dankzij hun beperkte afmetingen - de kans op schade minimaal is. Voor de eigenaren van deze Evolve 46 OC een belangrijk aankoopargument. Zij willen met hun Super Lauwersmeer niet alleen onze vaderlandse binnenwateren gaan verkennen, maar ook reizen over zee gaan maken.

April

Op dit moment wordt de Evolve 46 AC klaargemaakt voor zijn tewaterlating begin april. De indrukwekkende glaspartij wordt geplaatst en de stijlvolle stoffering gerealiseerd. Benieuwd? Op Motorbootsneek zal de Evolve 46 OC zij-aan-zij liggen met de Discovery 45 AC.


Internationaal
bekroond:
HISWA Dutch yacht of the year 2023 European Power Boat of the year 2023 Best of Boats finalist 2020 international
Ontdek Super Lauwersmeer
Super Lauwersmeer
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noardburgum (NL)
+31 (0)511 44 21 81
info@superlauwersmeer.nl Volg ons op Facebook